SUPERGOD LAXSIDA
Receptet är på en halv laxsida.
Vill ni göra en hel, dubblerar ni allt bara.
🙂
Den här funkar bra att äta både varm som kall. Om du får något över, vilket iofs är tveksamt, då kan du ha den på en macka eller varför inte göra en sallad.
Följ mig gärna på Instagram @ninis74.lchf
#lchf #lchfsverige
Lägg laxsidan på ett foliepapper på en ugnsplåt och vik upp kanterna på foliepappret runt laxen.
Blanda soja, salt, citronsaft, spiskummin, peppar och olivolja.
Pensla på marinaden på laxen, strö på citronskal, dill och gräslök.
Värm ugnen till 180°.
Ställ i kylen några timmar eller direkt in i ugnen.
Precis innan laxen ska in i ugnen, toppa med citronskivor och lägg vatten runt om laxen på folien. ( INTE PÅ LAXEN )
Grädda mitt i ugnen ca 30 min.
Smaklig måltid.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Lägg laxsidan på ett foliepapper på en ugnsplåt och vik upp kanterna på foliepappret runt laxen.
Blanda soja, salt, citronsaft, spiskummin, peppar och olivolja.
Pensla på marinaden på laxen, strö på citronskal, dill och gräslök.
Värm ugnen till 180°.
Ställ i kylen några timmar eller direkt in i ugnen.
Precis innan laxen ska in i ugnen, toppa med citronskivor och lägg vatten runt om laxen på folien. ( INTE PÅ LAXEN )
Grädda mitt i ugnen ca 30 min.
Smaklig måltid.