Susannes kesobröd med tugg

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Jag brukar baka kesobröd men kan tycka att det blir lite för mycket "omelett" så jag ville ha ett med lite mera tuggmotstånd. Det här…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Susannes kesobröd med tugg | LCHF-arkivet
ANNONS
Profilbild för Susanne LindstromSkapareSusanne Lindstrom
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Jag brukar baka kesobröd men kan tycka att det blir lite för mycket "omelett" så jag ville ha ett med lite mera tuggmotstånd. Det här blev resultatet av mitt experimenterande.

Kategori

 

Ingredienser

Mängd14 Portioner
 500 g Keso
 4 st Ägg
 1 dl Chiafrön
 1 msk Fiberhusk
 2 deciliter Pofiber
 2,50 deciliter YoghurtEller annan vätska.
 1 msk Bakpulver
 1,50 tsk Salt
 1 msk Brödkryddor, mortlade/malnaValfritt.

 

Gör så här:

1

Lägg allt i en skål och mixa ordentligt med en stavmixer.

2

Låt svälla 10 minuter.
Rör om med en sked och klicka ut på bakplåtspapper. 12 - 16 stycken, beroende på storlek.

3

Grädda i 175 grader ca 25 minuter.

4

Jag tycker de blir godast när de är lite bruna.
Ta ut och låt svalna på ett galler.

Det går bra att frysa detta kesobrödet om man vill.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g Keso
 4 st Ägg
 1 dl Chiafrön
 1 msk Fiberhusk
 2 deciliter Pofiber
 2,50 deciliter YoghurtEller annan vätska.
 1 msk Bakpulver
 1,50 tsk Salt
 1 msk Brödkryddor, mortlade/malnaValfritt.

Instruktioner

1

Lägg allt i en skål och mixa ordentligt med en stavmixer.

2

Låt svälla 10 minuter.
Rör om med en sked och klicka ut på bakplåtspapper. 12 - 16 stycken, beroende på storlek.

3

Grädda i 175 grader ca 25 minuter.

4

Jag tycker de blir godast när de är lite bruna.
Ta ut och låt svalna på ett galler.

Det går bra att frysa detta kesobrödet om man vill.

Susannes kesobröd med tugg
Profilbild för Susanne Lindstrom

Recept av: SusanneLindstrom

Visa alla recept från SusanneLindstrom Hemsida

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida