Jag brukar baka kesobröd men kan tycka att det blir lite för mycket "omelett" så jag ville ha ett med lite mera tuggmotstånd. Det här blev resultatet av mitt experimenterande.
Lägg allt i en skål och mixa ordentligt med en stavmixer.
Låt svälla 10 minuter.
Rör om med en sked och klicka ut på bakplåtspapper. 12 - 16 stycken, beroende på storlek.
Grädda i 175 grader ca 25 minuter.
Jag tycker de blir godast när de är lite bruna.
Ta ut och låt svalna på ett galler.
Det går bra att frysa detta kesobrödet om man vill.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Lägg allt i en skål och mixa ordentligt med en stavmixer.
Låt svälla 10 minuter.
Rör om med en sked och klicka ut på bakplåtspapper. 12 - 16 stycken, beroende på storlek.
Grädda i 175 grader ca 25 minuter.
Jag tycker de blir godast när de är lite bruna.
Ta ut och låt svalna på ett galler.
Det går bra att frysa detta kesobrödet om man vill.