Susannes kesobröd med tugg
10
Innehåll
Jag brukar baka kesobröd men kan tycka att det blir lite för mycket ”omelett” så jag ville ha ett med lite mera tuggmotstånd. Det här blev resultatet av mitt experimenterande.
Portioner: 14
Ingredienser
Instruktioner
- Lägg allt i en skål och mixa ordentligt med en stavmixer.
- Låt svälla 10 minuter. Rör om med en sked och klicka ut på bakplåtspapper. 12 – 16 stycken, beroende på storlek.
- Grädda i 175 grader ca 25 minuter.
- Jag tycker de blir godast när de är lite bruna. Ta ut och låt svalna på ett galler.Det går bra att frysa detta kesobrödet om man vill.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Så himla gott, kommer att baka detta bröd flera gånger.
Så himla gott med smör och ost.