Susannes tunnbröd

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 17 röster - Betygsätt

Ett recept på tunnbröd som experimenterats fram av Susanne. Funkar för dig som äter LCHF och Paleo.

Läs mer 28 kommentarer Skriv ut
Susannes tunnbröd
ANNONS
Profilbild för Susanne LindstromSkapareSusanne LindstromFörberedelse20 minTillagning30 minTotalt50 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Ett recept på tunnbröd som experimenterats fram av Susanne. Funkar för dig som äter LCHF och Paleo.

Kategori

 

Ingredienser

Mängd10 Portioner
 1,5 tsk vardera av salt, anis och fänkål
 4 msk chiafrön
 4 dl vatten
 1/2 dl olja

 

Gör så här:

1

Blötlägg chiafrön i 2 dl vatten i 10 minuter. Om de är väldigt geléeiga, mixa med resten av vattnet innan allt blandas noga. Låt stå 10 minuter. dela i 10 delar som kavlas tunt. Grädda i torr stekpanna på medelvärme, tills de fått färg på båda sidor.

2

Ät och njut! 🙂

3

Hela satsen innehåller 15 g kolhydrater så ca 1,5 g kolhydrater/tunnbröd.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 17

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1,5 tsk vardera av salt, anis och fänkål
 4 msk chiafrön
 4 dl vatten
 1/2 dl olja

Instruktioner

1

Blötlägg chiafrön i 2 dl vatten i 10 minuter. Om de är väldigt geléeiga, mixa med resten av vattnet innan allt blandas noga. Låt stå 10 minuter. dela i 10 delar som kavlas tunt. Grädda i torr stekpanna på medelvärme, tills de fått färg på båda sidor.

2

Ät och njut! 🙂

3

Hela satsen innehåller 15 g kolhydrater så ca 1,5 g kolhydrater/tunnbröd.

Susannes tunnbröd
Profilbild för Susanne Lindstrom

Recept av: SusanneLindstrom

Visa alla recept från SusanneLindstrom Hemsida

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida