Svampomelett med Västerbottensost

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Denna svampomelett med Västerbottensost är en otroligt enkel, god och mättande måltid som du enkelt svänger ihop. Har du inte just skogschampinjoner och portabello så…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Svampomelett med Västerbottensost
ANNONS
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

Denna svampomelett med Västerbottensost är en otroligt enkel, god och mättande måltid som du enkelt svänger ihop.

Har du inte just skogschampinjoner och portabello så tar du någon svamp som du har tillgång till.

Recept och bild: Bra mat

Kategori,
ANNONS

Ingredienser

Mängd1 Portion
 3 st Ägg
 1 msk Grädde
 0,50 dl Västerbottensost
 3 st Färska skogschampinjonerEller vanliga färska champinjoner.
 1 st Portabellosvamp
 Salt
 Svartpeppar, nymalen
 SmörTill stekning.
ANNONS

Gör så här:

1

Dela svampen i bitar av önskad storlek.

2

Bryn svampen i lite smör. Salta och peppra.

3

Vispa ihop ägg, grädde, ost, salt och lite peppar.

4

Slå på äggblandningen över svampen och låt det hela steka på medelvärme tills det att ägget har stelnat.

5

Lägg upp på tallrik och servera med en god blandsallad.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 st Ägg
 1 msk Grädde
 0,50 dl Västerbottensost
 3 st Färska skogschampinjonerEller vanliga färska champinjoner.
 1 st Portabellosvamp
 Salt
 Svartpeppar, nymalen
 SmörTill stekning.

Instruktioner

1

Dela svampen i bitar av önskad storlek.

2

Bryn svampen i lite smör. Salta och peppra.

3

Vispa ihop ägg, grädde, ost, salt och lite peppar.

4

Slå på äggblandningen över svampen och låt det hela steka på medelvärme tills det att ägget har stelnat.

5

Lägg upp på tallrik och servera med en god blandsallad.

Svampomelett med Västerbottensost

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*Namn
*Email
Hemsida