Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Svampomelett med Västerbottensost

Inga röster än
Svampomelett med Västerbottensost

Denna svampomelett med Västerbottensost är en otroligt enkel, god och mättande måltid som du enkelt svänger ihop.

Har du inte just skogschampinjoner och portabello så tar du någon svamp som du har tillgång till.

Recept och bild: Bra mat

Total tid: 15 minuter
Portioner: 1
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Dela svampen i bitar av önskad storlek.
  • Bryn svampen i lite smör. Salta och peppra.
  • Vispa ihop ägg, grädde, ost, salt och lite peppar.
  • Slå på äggblandningen över svampen och låt det hela steka på medelvärme tills det att ägget har stelnat.
  • Lägg upp på tallrik och servera med en god blandsallad.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg