Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Svartpeppargryta

Inga röster än
Svartpeppargryta

En köttgryta som flirtar med det italienska köket.
Du kan använda älg som i receptet eller så tar du något nötkött istället.

Total tid: 2 timmar 15 minuter
Portioner: 4
Författare: Johan

Ingredienser

Instruktioner

  • Börja med att hacka upp allt.
  • Bryn märgbenen.
  • Stek sedan grönsakerna, tomatpurén och köttet i en gryta.
  • Tillsätt resterande ingredienserna utom timjan och låt stå och puttra under lock i två timmar. Löken ska koka sönder och reda grytan. Tillsätt timjan mot slutet.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg