Svartpeppargryta
Skapat:
3 december, 2020
Senast ändrat:
1 april, 2024

0
Innehåll
En köttgryta som flirtar med det italienska köket.
Du kan använda älg som i receptet eller så tar du något nötkött
istället.
Total tid:
2 timmar
15 minuter
Servings: 4
Ingredienser
- 500 g Grytbitar av älg eller andra grytbitar.
- 1 st Märgben
- 3,5 dl Rödvin
- 2 msk Tomatpuré
- 3 st Själkar selleri
- 2 st Gul lök
- 3 msk Älgfond eller oxbuljong.
- 100 g Champinjoner
- 3 st Lagerblad
- 100 g Krossade tomater
- 2 st Vitlöksklyftor
- 1 msk Timjan
- 3 msk Grovmalen svartpeppar (efter smak)
- Salt och peppar
- 3 st Morötter
Instruktioner
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!