Ett gott och lite annorlunda tillbehör till en fin köttbit.
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och skär av botten och toppen av majrovan. Sedan är det bara att hålla tungan rätt i munnen och sakta försöka göra en hel remsa utav rovan med en potatisskalare (om man inte äger en grönsakssvarv). Det är tålamodsprövande, men lite roligt. Förslagsvis så ställ de Sedan tätt i en form.
Gör Sedan ett vitlökssmör och fördela över snubbarna och strö över rosmarinen.
Tillaga Sedan I ugnen på 225 grader runt 20 minuter. Då är den varm, men fortfarande lite krispig.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och skär av botten och toppen av majrovan. Sedan är det bara att hålla tungan rätt i munnen och sakta försöka göra en hel remsa utav rovan med en potatisskalare (om man inte äger en grönsakssvarv). Det är tålamodsprövande, men lite roligt. Förslagsvis så ställ de Sedan tätt i en form.
Gör Sedan ett vitlökssmör och fördela över snubbarna och strö över rosmarinen.
Tillaga Sedan I ugnen på 225 grader runt 20 minuter. Då är den varm, men fortfarande lite krispig.