Svarvade majrovor
0
Innehåll
Ett gott och lite annorlunda tillbehör till en fin köttbit.
Total tid:
1 timme
20 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
- 1 kg Majrova
- 25 g Smör
- 3 st Vitlöksklyfta
- 1 msk Rosmarin
- Salt och peppar
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skala och skär av botten och toppen av majrovan. Sedan är det bara att hålla tungan rätt i munnen och sakta försöka göra en hel remsa utav rovan med en potatisskalare (om man inte äger en grönsakssvarv). Det är tålamodsprövande, men lite roligt. Förslagsvis så ställ de Sedan tätt i en form.
- Gör Sedan ett vitlökssmör och fördela över snubbarna och strö över rosmarinen. Tillaga Sedan I ugnen på 225 grader runt 20 minuter. Då är den varm, men fortfarande lite krispig.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!