Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Svarvade majrovor

Inga röster än
Svarvade majrovor

Ett gott och lite annorlunda tillbehör till en fin köttbit.

Total tid: 1 timme 20 minuter
Portioner: 4
Författare: Johan

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Skala och skär av botten och toppen av majrovan. Sedan är det bara att hålla tungan rätt i munnen och sakta försöka göra en hel remsa utav rovan med en potatisskalare (om man inte äger en grönsakssvarv). Det är tålamodsprövande, men lite roligt. Förslagsvis så ställ de Sedan tätt i en form.
  • Gör Sedan ett vitlökssmör och fördela över snubbarna och strö över rosmarinen. Tillaga Sedan I ugnen på 225 grader runt 20 minuter. Då är den varm, men fortfarande lite krispig.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg