Svarvade majrovor

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Ett gott och lite annorlunda tillbehör till en fin köttbit.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Svarvade majrovor
ANNONS
Profilbild för JohanSkapareJohanFörberedelse1 timTillagning20 minTotalt1 tim 20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Ett gott och lite annorlunda tillbehör till en fin köttbit.

Kategori

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 1 kg Majrova
 25 g Smör
 1 msk Rosmarin
 Salt och peppar

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 225 grader.

2

Skala och skär av botten och toppen av majrovan. Sedan är det bara att hålla tungan rätt i munnen och sakta försöka göra en hel remsa utav rovan med en potatisskalare (om man inte äger en grönsakssvarv). Det är tålamodsprövande, men lite roligt. Förslagsvis så ställ de Sedan tätt i en form.

3

Gör Sedan ett vitlökssmör och fördela över snubbarna och strö över rosmarinen.
Tillaga Sedan I ugnen på 225 grader runt 20 minuter. Då är den varm, men fortfarande lite krispig.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 kg Majrova
 25 g Smör
 1 msk Rosmarin
 Salt och peppar

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 225 grader.

2

Skala och skär av botten och toppen av majrovan. Sedan är det bara att hålla tungan rätt i munnen och sakta försöka göra en hel remsa utav rovan med en potatisskalare (om man inte äger en grönsakssvarv). Det är tålamodsprövande, men lite roligt. Förslagsvis så ställ de Sedan tätt i en form.

3

Gör Sedan ett vitlökssmör och fördela över snubbarna och strö över rosmarinen.
Tillaga Sedan I ugnen på 225 grader runt 20 minuter. Då är den varm, men fortfarande lite krispig.

Svarvade majrovor

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida