Ofta när vi gör tacos hemma så brukar vi få en massa tacofärs över. Sist det hände, så tänkte jag att man måste kunna göra något skoj av detta. Visst, tacopaj har man gjort några gånger, men det skulle vara gott med en krämig gratäng som man kan doppa ostchips i.
Sagt och gjort, denna goda gratäng fick det bli.
Glöm inte bort att göra egen tacokrydda när du ska krydda din köttfärs.
Blanda ihop färsen med tacosåsen. Lägg ner i en liten ugnsfast form.
Ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 30 minuter. (Gratängen skall ha fått fin färg.)
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!