Tacoskal av ost

star iconstar iconstar iconstar iconstar half icon 6 röster - Betygsätt

Saknar du tacoskal till fredagsmyset, då ska du läsa vidare... När det är dags för tacos, då kommer ofta frågan upp vad man ska ha…

Läs mer 1 kommentarer Skriv ut
Tacoskal av ost
ANNONS
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

Saknar du tacoskal till fredagsmyset, då ska du läsa vidare...

När det är dags för tacos, då kommer ofta frågan upp vad man ska ha istället för alla skal och bröd som finns att köpa i affären.

För, faktum är ju att det det inte finns några som helst bröd att köpa som är ok inom lchf till tacomyset, utan man måste göra det själv.

Men, här är ett toppenalternativ som inte är alls svårt att göra, tacoskal av ost.

Endast en enda ingrediens och funkar riktigt bra att äta tacos i.

Vilken ost du vill använda, det är lite upp till dig själv vad du tycker om. jag blandade lite cheddar och en vanlig Vänerost. Gouda funkar riktigt bra det med.

Att tänka på är att vara snabb när det är dags att hänga osten på tork, för dom stelnar snabbt.

Kategori
ANNONS

Ingredienser

Mängd1 Portion
 Riven ost
ANNONS

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200°C (jag använde varmluft).

2

Placera ut högar med riven ost på en plåt med bakplåtspapper.
Jag gjorde tre högar på en plåt.
Tänk på att osten smälter ut, så det är viktigt att det finns utrymme.

Tacoostskal

3

Ställ in i ugnen i cirka 8-10 minuter. Osten ska ha fått lite färg, men inte hunnit bli för krispig.

4

Förbered under tiden ett par torkställningar.
Jag gjorde som på bilden.

Tacoskal

5

Ta ut plåten och använd en stekspade för att lyfta upp hela ostkakan och häng den sedan på tork.

6

Låt hänga tills det har svalnat helt och sedan är det bara att käka precis som vanliga tacos.

Tacoostskal

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.8 / 5. Antal röster: 6

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 Riven ost

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°C (jag använde varmluft).

2

Placera ut högar med riven ost på en plåt med bakplåtspapper.
Jag gjorde tre högar på en plåt.
Tänk på att osten smälter ut, så det är viktigt att det finns utrymme.

Tacoostskal

3

Ställ in i ugnen i cirka 8-10 minuter. Osten ska ha fått lite färg, men inte hunnit bli för krispig.

4

Förbered under tiden ett par torkställningar.
Jag gjorde som på bilden.

Tacoskal

5

Ta ut plåten och använd en stekspade för att lyfta upp hela ostkakan och häng den sedan på tork.

6

Låt hänga tills det har svalnat helt och sedan är det bara att käka precis som vanliga tacos.

Tacoostskal

Tacoskal av ost

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*Namn
*Email
Hemsida