Hoppa till innehåll
Open navigation

Texie’s mandel och hallonmugcake

5 av 1 röst
Sparat av: st
Texie’s mandel och hallonmugcake
Mugcakes är otroligt enkla att göra och den perfekta snabba efterrätten. Tar inte mer än ett par minuter i mikron och vips så har du en färdig efterrätt. Bra att vispa upp lite grädde och garnera med lite bär så är det färdigt. En dessert på mindre än tio minuter.Tanken med mugcakes är alltså att du gör allt i en mugg, eller kaffekopp om du vill kalla det så istället. Sen äter du direkt ur muggen eller stjälper upp kakan och äter den på tallrik.Det här är Texie’s mandel och hallonmugcake som ser otroligt god ut. Helt klart värd att testa.Recept och bild: Texie’s LCHF-kök
5 av 1 röst
Sparat av: st
Portioner: 1
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop alla ingredienser utom hallonen till en jämn smet.
  • Smöra koppen.
  • Varva smet och hallon om vartannat i koppen.
  • Ställ in i mikron och mikra på full effekt i cirka 1 minut och 30 sekunder. Det beror lite på effekten på din mikro och storleken på koppen. Du får helt enkelt testa dig fram lite.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg