Hej alla grymma LCHF-ätare!
Lite inspiration inför nästa vecka på gång!
Testade att få till amerikanska pannkakor, med olika tekniker och ingredienser. Efter om och men, kom jag fram till ett recept som efterliknar en riktigt fluffig och saftig amerikans pannkaka!
Nu har jag fixat ett recept jag är riktigt stolt över!
Fler bilder, serveringsförslag och andra recept på
Gastronomy Stockholm instagram!
@gastronomystockholm
Vispa upp äggvitorna och sukrin melis till en fluffig maräng.
Blanda ihop resterande ingredienser i en separat bunke.
Vänd i den fluffiga marängen i keso-smeten. OBS! Mycket viktigt att vända och inte vispa in marängen, annars får du en kompakt pannkaka.
Klicka ut 2 msk och smeta ut på en stekpanna med rikligt med smör.
Vänd när när den blivit gyllenbrun på ena sidan!
Servera med crème fraiche, sukrin melis och frysta blåbär!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Vispa upp äggvitorna och sukrin melis till en fluffig maräng.
Blanda ihop resterande ingredienser i en separat bunke.
Vänd i den fluffiga marängen i keso-smeten. OBS! Mycket viktigt att vända och inte vispa in marängen, annars får du en kompakt pannkaka.
Klicka ut 2 msk och smeta ut på en stekpanna med rikligt med smör.
Vänd när när den blivit gyllenbrun på ena sidan!
Servera med crème fraiche, sukrin melis och frysta blåbär!