Mumsiga Ostplättar/bröd som passar utmärkt som både frukostmacka eller minipizza-botten. Perfekt för dig som äter LCHF/lowcarb.
Recept och bild: Tjockkocken
Vispa äggen + extra äggulan fluffigt med elvisp
Klicka upp på bakplåtspapper (ca 1,5 msk stora klickar) och toppa med sesamfrön.
Stoppa in plåten i ugnen på 200 grader och kör 10-13 min beroende på hur er ugn är. Håll lite koll. Jag kör ca 12 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Vispa äggen + extra äggulan fluffigt med elvisp
Klicka upp på bakplåtspapper (ca 1,5 msk stora klickar) och toppa med sesamfrön.
Stoppa in plåten i ugnen på 200 grader och kör 10-13 min beroende på hur er ugn är. Håll lite koll. Jag kör ca 12 minuter.
irene says:
Hur mycket creme fraiche?
Monica says:
Lika mycket som färskost
Siw Nordell says:
Perfekta som underlag till räkmackor!
Elisabeth says:
Går dom och frysa in?
LCHF-arkivet says:
Absolut kan man det! Sen kör man de i brödrosten när man ska tina.