Beskrivning - Information
Det här är en sås som är otroligt god till kyckling. Kan även tänka mig att den går bra till fläskkött med.
Ingredienser
Gör så här:
Hacka löken och vitlöken och fräs den i smöret.
Hacka tomaterna och lägg i kastrullen. Lägg i basilikan och senapen, låt fräsa en minut under omrörning.
Häll i creme fraichen och låt den lösas upp helt. Slå på vattnet och lägg i buljongen.
Peppra med lite svartpeppar. låt såsen puttra på svag värme 10 minuter ungefär.
Smaka av med salt och peppar.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka löken och vitlöken och fräs den i smöret.
Hacka tomaterna och lägg i kastrullen. Lägg i basilikan och senapen, låt fräsa en minut under omrörning.
Häll i creme fraichen och låt den lösas upp helt. Slå på vattnet och lägg i buljongen.
Peppra med lite svartpeppar. låt såsen puttra på svag värme 10 minuter ungefär.
Smaka av med salt och peppar.