Detta är ett gott kryddsmör som passar till kött och biffar.
En stor fördel med kryddsmör är att det är en enkel och väldigt god fettkälla. Du kan dessutom frysa in det och använda vid behov.
Min instagram @Lagatochklart
Ta fram smöret och låt ligga tills det är hyfsat rumsvarmt tar 10 min.
Lägg i det rumsvarma smöret i en mixer mixa i 2 min
tillsätt resterande ingredienser i mixern och mixa tills det har blandats väl.
frivilligt om man vill ha smöret fryst.
lägg in i frysen som en rulle på bakplåtspapper i 1 timme.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Ta fram smöret och låt ligga tills det är hyfsat rumsvarmt tar 10 min.
Lägg i det rumsvarma smöret i en mixer mixa i 2 min
tillsätt resterande ingredienser i mixern och mixa tills det har blandats väl.
frivilligt om man vill ha smöret fryst.
lägg in i frysen som en rulle på bakplåtspapper i 1 timme.
andreasdomeij says:
min instagram https://www.instagram.com/Lagatochklart/
Johanna Hellgren says:
Åh, det ska jag testa till en stekt fiskbit 🙂
andreasdomeij says:
hoppas att det smakar.