Beskrivning - Information
Tonfiskröra är en väldigt enkel och god röra som man kan använda på många olika sätt.
Det går att ha som en röra på en buffé, eller så har man det som fyllning i en baguette, eller kanske i en äggwrap som man tar med på picknicken.
Eller så äter man det som på bilden, med lite sallad och kanske baconlindad sparris.
Oavsett vad man väljer att göra av sin tonfiskröra, så är det gott, mättande och med mycket protein och fett. Perfekt lchf helt enkelt!
Om man vill göra det lite mer matigt, så kan man blanda ner ett hackat ägg.
Recept och bild: Ketokokboken | @ketokokboken
Ingredienser
Gör så här:
Häll av spadet från tonfisken.
Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt, peppar och cayennepeppar.
Låt stå kallt en stund så att alla smaker får dra fram och servera sedan på önskat vis.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Häll av spadet från tonfisken.
Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt, peppar och cayennepeppar.
Låt stå kallt en stund så att alla smaker får dra fram och servera sedan på önskat vis.