Torsk- och äggratäng
9
Innehåll
Häromdagen så var jag jättesugen på lite torskgratäng och funderade på vad jag skulle göra med ett fruset torskblock. Jag kom fram till detta receptet på torsk- och äggratäng. Ett magiskt gott torskrecept.
En otroligt enkel och mycket god gratäng som jag serverade med bara en liten enkel blandsallad till.
Även mina barn tyckte att det var gott.
Är du kanske ute efter ett mer vanligt recept med torsk, som inte är en gratäng så kan du spana in mitt superenkla recept på torsk i ugn.
Total tid:
35 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
Instruktioner
- Skär torsken i bitar. Cirka 2×2 cm stora.
- Hacka äggen grovt. Strimla moroten och purjolöken.
- Strö lite riven ost över och ställ in i ugnen på 175 grader i cirka 20-25 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!