Hoppa till innehåll
Open navigation

Ugnsbakad avokado

Inga röster än
Sparat av: st
Ugnsbakad avokado
Jättegod gratinerad och ugnsbakad avokado som lätt lunch, eller varför inte som frukost.
Inga röster än
Sparat av: st
Portioner: 1
Författare: Anzy

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Dela och kärna ur en mogen avokado. Gröp ur avokadon lite extra beroende på kärnans storlek så att ägget får plats.
  • Knäck ett ägg i varje avokadohalva och krydda med salt och peppar. Gratinera i ugnen i 10 minuter, tills gulan har koagulerat.Tips! Det är extra gott att toppa med lite riven parmesan och chili innan du bakar ägget i ugnen, för att få en knaprig yta.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg