Ugnsbakad avokado

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Jättegod gratinerad och ugnsbakad avokado som lätt lunch, eller varför inte som frukost.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Ugnsbakad avocado
ANNONS
Profilbild för AnzySkapareAnzyFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

Jättegod gratinerad och ugnsbakad avokado som lätt lunch, eller varför inte som frukost.

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 1 st Avokado
 2 Ägg små
 Ost
 Salt och peppar
ANNONS

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Dela och kärna ur en mogen avokado.
Gröp ur avokadon lite extra beroende på kärnans storlek så att ägget får plats.

3

Knäck ett ägg i varje avokadohalva och krydda med salt och peppar.
Gratinera i ugnen i 10 minuter, tills gulan har koagulerat.

Tips! Det är extra gott att toppa med lite riven parmesan och chili innan du bakar ägget i ugnen, för att få en knaprig yta.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 st Avokado
 2 Ägg små
 Ost
 Salt och peppar

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Dela och kärna ur en mogen avokado.
Gröp ur avokadon lite extra beroende på kärnans storlek så att ägget får plats.

3

Knäck ett ägg i varje avokadohalva och krydda med salt och peppar.
Gratinera i ugnen i 10 minuter, tills gulan har koagulerat.

Tips! Det är extra gott att toppa med lite riven parmesan och chili innan du bakar ägget i ugnen, för att få en knaprig yta.

Ugnsbakad avokado
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida