Hoppa till innehåll
Open navigation

Ugnsbakad brie och salami

4,86 av 7 röster
Sparat av: st
Ugnsbakad brie och salami

Ugnsbakad brie och salami är ett superenkelt och jättegott snacks som du lätt gör på kvällen när suget faller på.
Så mycket bättre än att sitta och sukta efter chips och popcorn!
När det galler salamin så kan du välja vilken smak du vill, här på bilden var det vitlökssalami.
Sen så slänger du på lite god krydda uppe på osten, t ex lite paprikapulver eller liknande.

Recept och bild: Elisabet Svärd

Total tid: 10 minuter
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

  • Skivad salami
  • Brieost
  • Krydda

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 250 grader.
  • Lägg upp salami på en plåt med bakplåtspapper på.
  • Lägg bitar av brieosten ovanpå varje salamiskiva.
  • Krydda med valfri krydda.
  • Ställ in i ugnen några minuter. Håll koll så att det inte bränns vid.
  • Ta ut och ät direkt.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg