Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Ugnsbakad brie och salami

4,86 av 7 röster
Ugnsbakad brie och salami

Ugnsbakad brie och salami är ett superenkelt och jättegott snacks som du lätt gör på kvällen när suget faller på.
Så mycket bättre än att sitta och sukta efter chips och popcorn!
När det galler salamin så kan du välja vilken smak du vill, här på bilden var det vitlökssalami.
Sen så slänger du på lite god krydda uppe på osten, t ex lite paprikapulver eller liknande.

Recept och bild: Elisabet Svärd

Total tid: 10 minuter
Author: Lari Salminen

Ingredienser

  • Skivad salami
  • Brieost
  • Krydda

Instructions

  • Sätt ugnen på 250 grader.
  • Lägg upp salami på en plåt med bakplåtspapper på.
  • Lägg bitar av brieosten ovanpå varje salamiskiva.
  • Krydda med valfri krydda.
  • Ställ in i ugnen några minuter. Håll koll så att det inte bränns vid.
  • Ta ut och ät direkt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,86 from 7 votes (7 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.