Ugnsbakad brie och salami är ett superenkelt och jättegott snacks som du lätt gör på kvällen när suget faller på.
Så mycket bättre än att sitta och sukta efter chips och popcorn!
När det galler salamin så kan du välja vilken smak du vill, här på bilden var det vitlökssalami.
Sen så slänger du på lite god krydda uppe på osten, t ex lite paprikapulver eller liknande.
Recept och bild: Elisabet Svärd
Sätt ugnen på 250 grader.
Lägg upp salami på en plåt med bakplåtspapper på.
Lägg bitar av brieosten ovanpå varje salamiskiva.
Krydda med valfri krydda.
Ställ in i ugnen några minuter.
Håll koll så att det inte bränns vid.
Ta ut och ät direkt.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 250 grader.
Lägg upp salami på en plåt med bakplåtspapper på.
Lägg bitar av brieosten ovanpå varje salamiskiva.
Krydda med valfri krydda.
Ställ in i ugnen några minuter.
Håll koll så att det inte bränns vid.
Ta ut och ät direkt.