Ugnsbakad brie och salami

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Ugnsbakad brie och salami är ett superenkelt och jättegott snacks som du lätt gör på kvällen när suget faller på. Så mycket bättre än att…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Ugnsbakad brie och salami
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Beskrivning - Information

Ugnsbakad brie och salami är ett superenkelt och jättegott snacks som du lätt gör på kvällen när suget faller på.
Så mycket bättre än att sitta och sukta efter chips och popcorn!
När det galler salamin så kan du välja vilken smak du vill, här på bilden var det vitlökssalami.
Sen så slänger du på lite god krydda uppe på osten, t ex lite paprikapulver eller liknande.

Recept och bild: Elisabet Svärd

ANNONS

Ingredienser

Mängd1 Portion
 Skivad salami
 Brieost
 Krydda
ANNONS

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 250 grader.

2

Lägg upp salami på en plåt med bakplåtspapper på.

3

Lägg bitar av brieosten ovanpå varje salamiskiva.

4

Krydda med valfri krydda.

5

Ställ in i ugnen några minuter.
Håll koll så att det inte bränns vid.

6

Ta ut och ät direkt.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 Skivad salami
 Brieost
 Krydda

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 250 grader.

2

Lägg upp salami på en plåt med bakplåtspapper på.

3

Lägg bitar av brieosten ovanpå varje salamiskiva.

4

Krydda med valfri krydda.

5

Ställ in i ugnen några minuter.
Håll koll så att det inte bränns vid.

6

Ta ut och ät direkt.

Ugnsbakad brie och salami

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida