En enkelt ugnsomelett som passar perfekt att ta det man haver hemma och ha i. Gott att göra en chamijonstuvning till.
Sätt ugnen på 180g
Skär löken, paprika, champinjoner och skinkan i bitar
Kläck äggen i en bunke och vispa de poröst.
Häll i vispgrädde och vispa ihop.
Häll i övriga ingredienser.
Sätt i mitten av ugnen ca 20-30min. Det går att känna mitt på den om den är färdig. Vi föredrar när den är lite mjuk i mitten och osten är krämig.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 180g
Skär löken, paprika, champinjoner och skinkan i bitar
Kläck äggen i en bunke och vispa de poröst.
Häll i vispgrädde och vispa ihop.
Häll i övriga ingredienser.
Sätt i mitten av ugnen ca 20-30min. Det går att känna mitt på den om den är färdig. Vi föredrar när den är lite mjuk i mitten och osten är krämig.