Ugnspannkaka med falukorv och spenat

19
Ugnspannkaka med falukorv och spenat är en lättlagad middag som går fort att förbereda. Smakar ljuvligt gott och som mättar. Serveras gärna med sockerfri lingonsylt.
Total tid:
50 minuter
Servings: 6
Calories:
525kcal
Ingredienser
- 8 st ägg
- 150 g färskost vitlök & örter
- 2 dl grädde
- 250 g smakrik riven ost
- 1-2 tsk sambal oelek
- Salt
- Nymalen svartpeppar
- 500 g falukorv
- 1 st gul lök
- 2-3 dl färsk spenat
Instructions
Näringsinnehåll
Kalorier: 525kcal |
Kolhydrater: 8g |
Protein: 21g |
Fett: 46g |
Fiber: 1g
per Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!