Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Ugnspannkaka med falukorv och spenat

Inga röster än
Ugnspannkaka med falukorv och spenat

Ugnspannkaka med falukorv och spenat är en lättlagad middag som går fort att förbereda. Smakar ljuvligt gott och som mättar. Serveras gärna med sockerfri lingonsylt.

Total tid: 50 minuter
Servings: 6
Calories: 525kcal
Author: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Instructions

  • Strimla korven och löken, stek i smör.
  • Tillsätt spenaten.
    Ugnspannkaka med skivor av falukorv och spenat i en ugnsform.
  • Lägg i en ugnsfast form och strö på den rivna osten.
    Ugnspannkaka med falukorv och spenat täckt med riven ost.
  • Vispa samman ägg, färskost, grädde och sambal oelek.
  • Krydda med salt och peppar.
  • Häll på äggblandningen.
    Ugnspannkaka med falukorv, spenat och kryddor i en ugnsform.
  • In i ugnen på 225 grader i ca 25-30 minuter.
  • Ta ut och servera!
    Ugnspannkaka med en gyllenbrun yta och synliga bitar av falukorv och spenat.

Näringsinnehåll

Kalorier: 525kcal | Kolhydrater: 8g | Protein: 21g | Fett: 46g | Fiber: 1g
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.