Ugnsstekt brysselkål

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Ett enkelt men gott tillbehör som inte kräver så mycket. Ugnsstekt brysselkål är ett perfekt tillbehör om du äter LCHF/lågkolhydratkost/lowcarb/keto. I receptet används fryst brysselkål,…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Ugnsstekt brysselkål
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse3 minTillagning20 minTotalt23 min

Beskrivning - Information

Ett enkelt men gott tillbehör som inte kräver så mycket. Ugnsstekt brysselkål är ett perfekt tillbehör om du äter LCHF/lågkolhydratkost/lowcarb/keto.

I receptet används fryst brysselkål, men det borde funka lika bra med färsk brysselkål.

Recept och bild: Lilla Fru Larsson

Ingredienser

Mängd1 Portion
 250 g Brysselkål, fryst
 5 g Vitlök
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Gör så här:

1

Blanda ihop alla ingredienser ordentligt och lägg upp på en plåt med bakplåtspapper.

3

Ställ in i ugnen på 200 grader. Stek i ungefär 20 minuter tills de börjar få lite färg. Öka på temperaturen lite eller sätt på grillen och låt dem stå tills de har en fin färg och är krispiga.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 250 g Brysselkål, fryst
 5 g Vitlök
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Blanda ihop alla ingredienser ordentligt och lägg upp på en plåt med bakplåtspapper.

3

Ställ in i ugnen på 200 grader. Stek i ungefär 20 minuter tills de börjar få lite färg. Öka på temperaturen lite eller sätt på grillen och låt dem stå tills de har en fin färg och är krispiga.

Ugnsstekt brysselkål

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida