Ugnsstekta haricotsverts
1
Innehåll
Tillbehör inom lchf behöver verkligen inte vara så svårt att
göra. Dessa ugnsstekta haricotsverts är ju hur enkla som helst
att göra och kräver inte mer än några minuters förberedelse, sen
sköter de sig i ugnen.
När det gäller kryddning så kan man använda det man själv tycker är
gott, men jag skulle väl säga att örtsalt, vitlök och svartpeppar är en bra grund att utgå
ifrån. Sen så kan man använda lite örter om man vill det, men det
tycker jag beror mer på vad man ska ha det till.
Bild: Alla goda ting
Total tid:
25 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
- 500 g Haricotsverts
- 4 msk Olivolja
- Örtsalt
- Vitlök
- Övrig smaksättning
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg haricotsvertsen i en bunke.
- Tillsätt olja och kryddor. Blanda runt ordentligt.
- Lägg ut de på en bakplåtspappersklädd plåt. Sätt in i ugnen och tillaga de i cirka 20 minuter. Vänd lite i de efter halva tiden.
- Ta ut och servera.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!