Tillbehör inom lchf behöver verkligen inte vara så svårt att göra. Dessa ugnsstekta haricotsverts är ju hur enkla som helst att göra och kräver inte mer än några minuters förberedelse, sen sköter de sig i ugnen.
När det gäller kryddning så kan man använda det man själv tycker är gott, men jag skulle väl säga att örtsalt, vitlök och svartpeppar är en bra grund att utgå ifrån. Sen så kan man använda lite örter om man vill det, men det tycker jag beror mer på vad man ska ha det till.
Bild: Alla goda ting
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg haricotsvertsen i en bunke.
Tillsätt olja och kryddor.
Blanda runt ordentligt.
Lägg ut de på en bakplåtspappersklädd plåt.
Sätt in i ugnen och tillaga de i cirka 20 minuter.
Vänd lite i de efter halva tiden.
Ta ut och servera.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg haricotsvertsen i en bunke.
Tillsätt olja och kryddor.
Blanda runt ordentligt.
Lägg ut de på en bakplåtspappersklädd plåt.
Sätt in i ugnen och tillaga de i cirka 20 minuter.
Vänd lite i de efter halva tiden.
Ta ut och servera.