Ugnsstekta haricotsverts
1
Tillbehör inom lchf behöver verkligen inte vara så svårt att göra. Dessa ugnsstekta haricotsverts är ju hur enkla som helst att göra och kräver inte mer än några minuters förberedelse, sen sköter de sig i ugnen.
När det gäller kryddning så kan man använda det man själv tycker är gott, men jag skulle väl säga att örtsalt, vitlök och svartpeppar är en bra grund att utgå ifrån. Sen så kan man använda lite örter om man vill det, men det tycker jag beror mer på vad man ska ha det till.
Bild: Alla goda ting
Total tid: 25 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
- 500 g Haricotsverts
- 4 msk Olivolja
- Örtsalt
- Vitlök
- Övrig smaksättning
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg haricotsvertsen i en bunke.
- Tillsätt olja och kryddor. Blanda runt ordentligt.
- Lägg ut de på en bakplåtspappersklädd plåt. Sätt in i ugnen och tillaga de i cirka 20 minuter. Vänd lite i de efter halva tiden.
- Ta ut och servera.
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!