Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Vallmobräck

4,34 av 3 röster
Vallmobräck

Vallmobräck är en supergod fralla som har knaprig yta och mjuk och fluffig inuti.

Dom är helt glutenfria och anpassade för dig som äter lchf och keto. Perfekt frukostfralla för dig som saknar bröd.

Total tid: 25 minuter
Servings: 4
Author: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Instructions

  • Smält rivost och philadelphiaost i micron När allt smält samman häller man ostmassan i hushållsassistenten.
  • Blanda samman alla torra ingredienserna väl innan man tillsätter dom i ostblandningen, tillsätt ägget och kör allt till en deg.
  • Knåda ihop degen till en boll och skär ut 4 bitar och placera på en plåt med bakplåtspapper.
    Fyra bitar av deg placerade på bakplåtspapper för att jäsa eller förberedas för bakning.
  • Vispa upp ett ägg och pensla bullarna, doppa frallorna i vallmofrön.
    Fyra kakor med vallmofrön på en bakplåt täckt med bakpapper.
  • In i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.
  • Låt frallorna svalna helt.
    Fyra bröd med vallmofrön placerade på en svart och vit rutig kökshandduk.
  • Sen är det bara att njuta av en supergod Vallmobräck.
    Nygräddat bröd med vallmofrön på toppen, skuret för att visa insidan.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,34 from 3 votes (3 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.