Vallmobräck är en supergod fralla som har knaprig yta och mjuk och fluffig inuti.
Dom är helt glutenfria och anpassade för dig som äter lchf och keto. Perfekt frukostfralla för dig som saknar bröd.
Smält rivost och philadelphiaost i micron
När allt smält samman häller man ostmassan i hushållsassistenten.
Blanda samman alla torra ingredienserna väl innan man tillsätter dom i ostblandningen, tillsätt ägget och kör allt till en deg.
Knåda ihop degen till en boll och skär ut 4 bitar och placera på en plåt med bakplåtspapper.
Vispa upp ett ägg och pensla bullarna, doppa frallorna i vallmofrön.
In i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.
Låt frallorna svalna helt.
Sen är det bara att njuta av en supergod Vallmobräck.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Smält rivost och philadelphiaost i micron
När allt smält samman häller man ostmassan i hushållsassistenten.
Blanda samman alla torra ingredienserna väl innan man tillsätter dom i ostblandningen, tillsätt ägget och kör allt till en deg.
Knåda ihop degen till en boll och skär ut 4 bitar och placera på en plåt med bakplåtspapper.
Vispa upp ett ägg och pensla bullarna, doppa frallorna i vallmofrön.
In i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.
Låt frallorna svalna helt.
Sen är det bara att njuta av en supergod Vallmobräck.
Inger Mårtensson says:
Hejsan!
Letat efter Havrefiber men kan inte få tag på det. Vart kan jag hitta det?
Ann-Sofie says:
Köpte på nätet
Tina says:
hur får du dina så stora?