Hoppa till innehåll
Open navigation

Vallmobräck

4,34 av 3 röster
Sparat av: st
Vallmobräck
Vallmobräck är en supergod fralla som har knaprig yta och mjuk och fluffig inuti.Dom är helt glutenfria och anpassade för dig som äter lchf och keto. Perfekt frukostfralla för dig som saknar bröd.
4,34 av 3 röster
Sparat av: st
Portioner: 4
Författare: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Instruktioner

  • Smält rivost och philadelphiaost i micron När allt smält samman häller man ostmassan i hushållsassistenten.
  • Blanda samman alla torra ingredienserna väl innan man tillsätter dom i ostblandningen, tillsätt ägget och kör allt till en deg.
  • Knåda ihop degen till en boll och skär ut 4 bitar och placera på en plåt med bakplåtspapper.
    Vallmobräck
  • Vispa upp ett ägg och pensla bullarna, doppa frallorna i vallmofrön.
    Vallmobräck
  • In i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.
  • Låt frallorna svalna helt.
    Vallmobräck
  • Sen är det bara att njuta av en supergod Vallmobräck.
    Vallmobräck
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg