Vallmobräck

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 2 röster - Betygsätt

Vallmobräck är en supergod fralla som har knaprig yta och mjuk och fluffig inuti. Dom är helt glutenfria och anpassade för dig som äter lchf…

Läs mer 3 kommentarer Skriv ut
Vallmobräck
ANNONS
Profilbild för @sockerfrittsaklartSkapare@sockerfrittsaklartFörberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Vallmobräck är en supergod fralla som har knaprig yta och mjuk och fluffig inuti.

Dom är helt glutenfria och anpassade för dig som äter lchf och keto. Perfekt frukostfralla för dig som saknar bröd.

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 250 g Riven ost
 40 g Färskost
 1,25 deciliter Havrefiber
 1 tsk Fiberhusk
 2 tsk Bakpulver
 1 tsk Xantangummi
 1 msk SoftBake
 1 tsk Flingsalt
 1 st Ägg
 1 st Ägg att pensla med

 

Gör så här:

1

Smält rivost och philadelphiaost i micron
När allt smält samman häller man ostmassan i hushållsassistenten.

2

Blanda samman alla torra ingredienserna väl innan man tillsätter dom i ostblandningen, tillsätt ägget och kör allt till en deg.

3

Knåda ihop degen till en boll och skär ut 4 bitar och placera på en plåt med bakplåtspapper.

Vallmobräck

4

Vispa upp ett ägg och pensla bullarna, doppa frallorna i vallmofrön.

Vallmobräck

5

In i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.

6

Låt frallorna svalna helt.

Vallmobräck

7

Sen är det bara att njuta av en supergod Vallmobräck.

Vallmobräck

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 250 g Riven ost
 40 g Färskost
 1,25 deciliter Havrefiber
 1 tsk Fiberhusk
 2 tsk Bakpulver
 1 tsk Xantangummi
 1 msk SoftBake
 1 tsk Flingsalt
 1 st Ägg
 1 st Ägg att pensla med

Instruktioner

1

Smält rivost och philadelphiaost i micron
När allt smält samman häller man ostmassan i hushållsassistenten.

2

Blanda samman alla torra ingredienserna väl innan man tillsätter dom i ostblandningen, tillsätt ägget och kör allt till en deg.

3

Knåda ihop degen till en boll och skär ut 4 bitar och placera på en plåt med bakplåtspapper.

Vallmobräck

4

Vispa upp ett ägg och pensla bullarna, doppa frallorna i vallmofrön.

Vallmobräck

5

In i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.

6

Låt frallorna svalna helt.

Vallmobräck

7

Sen är det bara att njuta av en supergod Vallmobräck.

Vallmobräck

Vallmobräck
Profilbild för @sockerfrittsaklart

Recept av: @sockerfrittsaklart

Hobbybagare, inspiratör och glädjespridare. Jag gör det på mitt sätt 💕 Lchf Ketovänligt Sockerfritt Glutenfritt Alkoholfritt Hälsosam livsstil

Visa alla recept från @sockerfrittsaklart Hemsida https://www.instagram.com/sockerfrittsaklart/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida