Vaniljkräm – LCHF

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

En vaniljkräm är något som är ett måste till en god födelsedagstårta och det är absolut något man kan göra LCHF-vänligt. Det här är ett…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Vaniljkräm – LCHF
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

En vaniljkräm är något som är ett måste till en god födelsedagstårta och det är absolut något man kan göra LCHF-vänligt.

Det här är ett LCHF-recept på vaniljkräm som kommer från Mariannslchf.

Recept: Mariann

 

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 1 st Gelatinblad
 2 Äggulor
 50 g Smör (osaltat)

 

Gör så här:

1

Lägg gelatinbladet i kallt vatten.

2

Lägg alla ingredienser utom smöret och gelatinet i en kastrull och låt det hela sjuda på svag värme med konstant vispning. Obs, det får inte koka. Sjud tills det blir en tjock kräm av det.

3

Ta bort den från värmen och vispa ner gelatinet.

4

Vispa ner smöret, små bitar i taget.

5

Ställ kallt och använd sedan till vad du vill.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 st Gelatinblad
 2 Äggulor
 50 g Smör (osaltat)

Instruktioner

1

Lägg gelatinbladet i kallt vatten.

2

Lägg alla ingredienser utom smöret och gelatinet i en kastrull och låt det hela sjuda på svag värme med konstant vispning. Obs, det får inte koka. Sjud tills det blir en tjock kräm av det.

3

Ta bort den från värmen och vispa ner gelatinet.

4

Vispa ner smöret, små bitar i taget.

5

Ställ kallt och använd sedan till vad du vill.

Vaniljkräm – LCHF
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida