Vaniljkräm – LCHF

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

En vaniljkräm är något som är ett måste till en god födelsedagstårta och det är absolut något man kan göra LCHF-vänligt. Det här är ett…

Läs mer 0 kommentarer
Vaniljkräm – LCHF
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

En vaniljkräm är något som är ett måste till en god födelsedagstårta och det är absolut något man kan göra LCHF-vänligt.

Det här är ett LCHF-recept på vaniljkräm som kommer från Mariannslchf.

Recept: Mariann

 

Kategori

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 1 st Gelatinblad
 2 Äggulor
 50 g Smör (osaltat)

Gör så här:

1

Lägg gelatinbladet i kallt vatten.

2

Lägg alla ingredienser utom smöret och gelatinet i en kastrull och låt det hela sjuda på svag värme med konstant vispning. Obs, det får inte koka. Sjud tills det blir en tjock kräm av det.

3

Ta bort den från värmen och vispa ner gelatinet.

4

Vispa ner smöret, små bitar i taget.

5

Ställ kallt och använd sedan till vad du vill.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 st Gelatinblad
 2 Äggulor
 50 g Smör (osaltat)

Instruktioner

1

Lägg gelatinbladet i kallt vatten.

2

Lägg alla ingredienser utom smöret och gelatinet i en kastrull och låt det hela sjuda på svag värme med konstant vispning. Obs, det får inte koka. Sjud tills det blir en tjock kräm av det.

3

Ta bort den från värmen och vispa ner gelatinet.

4

Vispa ner smöret, små bitar i taget.

5

Ställ kallt och använd sedan till vad du vill.

Vaniljkräm – LCHF

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida