Varm örtsås

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Det här är en jättegod varm örtsås som påminner en hel del om bearnaisesås i smaken, men den är lättare att laga än en klassisk…

Läs mer 0 kommentarer
Varm örtsås
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning20 minTotalt25 min

Beskrivning - Information

Det här är en jättegod varm örtsås som påminner en hel del om bearnaisesås i smaken, men den är lättare att laga än en klassisk bearnaise som många kan tycka är svårt.

Mycket gott till allt som en bearnaise passar till.

Äter du LCHF är denna sås kanon!

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 2 dl Creme Fraiche
 3 msk Persilja (hackad)
 1 msk Dragon (torkad)
 0,5 msk Körvel (torkad)
 0,5 msk Mejram (torkad)
 1 tsk Gurkmeja
 0,5 tsk Salt
 0,5 krm Svartpeppar (malen)

Gör så här:

1

koka upp grädde och crème fraiche i en kastrull.

2

Tillsätt allt annat än persiljan och låt såsen reducera till den tjocklek som du vill ha på sås.

3

Tillsätt persiljan och låt puttra ett par minuter innan du serverar såsen.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 dl Creme Fraiche
 3 msk Persilja (hackad)
 1 msk Dragon (torkad)
 0,5 msk Körvel (torkad)
 0,5 msk Mejram (torkad)
 1 tsk Gurkmeja
 0,5 tsk Salt
 0,5 krm Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

koka upp grädde och crème fraiche i en kastrull.

2

Tillsätt allt annat än persiljan och låt såsen reducera till den tjocklek som du vill ha på sås.

3

Tillsätt persiljan och låt puttra ett par minuter innan du serverar såsen.

Varm örtsås

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida