Västerbottenssmör, ett magiskt kryddsmör.
Vad passar bättre till sommarens alla grillstunder än ett riktigt gott kryddsmör? Den här varianten med Västerbottensost, rosépeppar, citron och basilika passar till det mesta! Dessutom är det oerhört enkelt att göra och går riktigt snabbt.
Ett tips är även att du kan frysa in det antingen i en hel rulle eller i portionsbitar. Perfekt att göra mycket av så att du har till sommarens grillkvällar.
Besök mig gärna på Instagram för mer inspiration. @lchfchristine
Mixa ihop smöret samt osten i en matberedare.
Lägg över i en bunke och jobba sedan in resterande ingredienser för hand med tex en slickepott
Lägg över blandningen på ett smörpapper/bakplåtspapper och forma en jämn ”korv” inrullad i pappret
Förvara i kylen
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Mixa ihop smöret samt osten i en matberedare.
Lägg över i en bunke och jobba sedan in resterande ingredienser för hand med tex en slickepott
Lägg över blandningen på ett smörpapper/bakplåtspapper och forma en jämn ”korv” inrullad i pappret
Förvara i kylen