En sådär härligt klibbig Carbonara.
Ett kanonalternativ till en vanlig pasta carbonara.
Börja med att steka baconet krispigt. Lägg den åt sidan och stek vitlöken i olivolja. Tillsätt sedan en smörklick och stek vitkålen mjuk.
Under tiden blandar man ihop äggulorna och det mesta av parmesanosten och massvis med svartpeppar.
När vitkålen är mjuk så dra den från plattan.
Blanda först i baconet och sedan äggsmeten. Rör sedan till önskad klibbighet.
Lägg över på tallriken och ringla eventuellt lite god olivolja över och strö över lite parmesanost.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Börja med att steka baconet krispigt. Lägg den åt sidan och stek vitlöken i olivolja. Tillsätt sedan en smörklick och stek vitkålen mjuk.
Under tiden blandar man ihop äggulorna och det mesta av parmesanosten och massvis med svartpeppar.
När vitkålen är mjuk så dra den från plattan.
Blanda först i baconet och sedan äggsmeten. Rör sedan till önskad klibbighet.
Lägg över på tallriken och ringla eventuellt lite god olivolja över och strö över lite parmesanost.