Vitkålscarbonara

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 6 röster - Betygsätt

En sådär härligt klibbig Carbonara. Ett kanonalternativ till en vanlig pasta carbonara.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Vitkålscarbonara
ANNONS
Profilbild för JohanSkapareJohanFörberedelse15 minTillagning20 minTotalt35 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

En sådär härligt klibbig Carbonara.
Ett kanonalternativ till en vanlig pasta carbonara.

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 1 st Baconpaket
 150 g Parmesanost
 6 st Äggulor
 En god olivolja

 

Gör så här:

1

Börja med att steka baconet krispigt. Lägg den åt sidan och stek vitlöken i olivolja. Tillsätt sedan en smörklick och stek vitkålen mjuk.

2

Under tiden blandar man ihop äggulorna och det mesta av parmesanosten och massvis med svartpeppar.
När vitkålen är mjuk så dra den från plattan.

3

Blanda först i baconet och sedan äggsmeten. Rör sedan till önskad klibbighet.
Lägg över på tallriken och ringla eventuellt lite god olivolja över och strö över lite parmesanost.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.8 / 5. Antal röster: 6

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 st Baconpaket
 150 g Parmesanost
 6 st Äggulor
 En god olivolja

Instruktioner

1

Börja med att steka baconet krispigt. Lägg den åt sidan och stek vitlöken i olivolja. Tillsätt sedan en smörklick och stek vitkålen mjuk.

2

Under tiden blandar man ihop äggulorna och det mesta av parmesanosten och massvis med svartpeppar.
När vitkålen är mjuk så dra den från plattan.

3

Blanda först i baconet och sedan äggsmeten. Rör sedan till önskad klibbighet.
Lägg över på tallriken och ringla eventuellt lite god olivolja över och strö över lite parmesanost.

Vitkålscarbonara

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida