Vitkålscarbonara

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 6 röster - Betygsätt

En sådär härligt klibbig Carbonara. Ett kanonalternativ till en vanlig pasta carbonara.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Vitkålscarbonara

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

Profilbild för JohanSkapareJohanFörberedelse15 minTillagning20 minTotalt35 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

En sådär härligt klibbig Carbonara.
Ett kanonalternativ till en vanlig pasta carbonara.

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 1 st Baconpaket
 150 g Parmesanost
 6 st Äggulor
 En god olivolja
ANNONS

 

Gör så här:

1

Börja med att steka baconet krispigt. Lägg den åt sidan och stek vitlöken i olivolja. Tillsätt sedan en smörklick och stek vitkålen mjuk.

2

Under tiden blandar man ihop äggulorna och det mesta av parmesanosten och massvis med svartpeppar.
När vitkålen är mjuk så dra den från plattan.

3

Blanda först i baconet och sedan äggsmeten. Rör sedan till önskad klibbighet.
Lägg över på tallriken och ringla eventuellt lite god olivolja över och strö över lite parmesanost.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.8 / 5. Antal röster: 6

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 st Baconpaket
 150 g Parmesanost
 6 st Äggulor
 En god olivolja

Instruktioner

1

Börja med att steka baconet krispigt. Lägg den åt sidan och stek vitlöken i olivolja. Tillsätt sedan en smörklick och stek vitkålen mjuk.

2

Under tiden blandar man ihop äggulorna och det mesta av parmesanosten och massvis med svartpeppar.
När vitkålen är mjuk så dra den från plattan.

3

Blanda först i baconet och sedan äggsmeten. Rör sedan till önskad klibbighet.
Lägg över på tallriken och ringla eventuellt lite god olivolja över och strö över lite parmesanost.

Vitkålscarbonara
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida