Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Vitkålspanna

4 av 28 röster
Vitkålspanna

Denna vitkålspanna är så god och kompletterar en rätt så bra, passar till både kött och fisk.
Otroligt lätt att göra och smakar riktigt bra.

Följ mig på Instagram för mer inspiration: @lagatochklart
Besök även min hemsida: lagatochklart.nu

Total tid: 50 minuter
Portioner: 4
Författare: Lagatochklart

Ingredienser

4 portioner

  • 400 g vitkål
  • 2 st schalottenlök
  • 1 st vitlök
  • 4 st ägg
  • 100 g riven ost
  • 6 dl grädde

Instruktioner

  • Hacka vitkålen och löken fint, häll sedan i vitkålen och löken i en glasform. Och häll sedan på salt och peppar.
  • Häll över uppvispat ägg, grädden och vitlök över vitkålen och strö över den rivna osten. Sätt in i ugnen på 200 grader i 35-40 min.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4 from 28 votes (28 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg