SkapareLagatochklartTillagning50 min~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~
Beskrivning - Information
Denna vitkålspanna är så god och kompletterar en rätt så bra, passar till både kött och fisk.
Otroligt lätt att göra och smakar riktigt bra.
Följ mig på Instagram för mer inspiration: @lagatochklart
Besök även min hemsida: lagatochklart.nu
Ingredienser
Mängd4 Portioner
4 portioner
2 st schalottenlök
1 st vitlök
4 st Ägg
100 g riven ost
6 deciliter grädde
Gör så här:
1Hacka vitkålen och löken fint, häll sedan i vitkålen och löken i en glasform. Och häll sedan på salt och peppar.
2Häll över uppvispat ägg, grädden och vitlök över vitkålen och strö över den rivna osten.
Sätt in i ugnen på 200 grader i 35-40 min.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
4 portioner
2 st schalottenlök
1 st vitlök
4 st Ägg
100 g riven ost
6 deciliter grädde
Instruktioner
1Hacka vitkålen och löken fint, häll sedan i vitkålen och löken i en glasform. Och häll sedan på salt och peppar.
2Häll över uppvispat ägg, grädden och vitlök över vitkålen och strö över den rivna osten.
Sätt in i ugnen på 200 grader i 35-40 min.