Det här var ett tillbehör som verkligen var superenkelt att göra och smakar riktigt gott!
Se till att koka vitkålen så att den är riktigt mjuk bara.
Funkar som tillbehör till det mesta egentligen som man normalt sett kanske har potatismos till.
På bilden är det serverat tillsammans med ostpanerad torskfilé och ajvarsås.
Skär vitkålen i centimeterstora bitar. Koka i lättsaltat vatten tills det att kålen är helt mjuk.
Häll av vattnet och klicka i smöret. Salta och peppra och kör allt med en stavmixer till en slät puré.
Servera med något gott till!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär vitkålen i centimeterstora bitar. Koka i lättsaltat vatten tills det att kålen är helt mjuk.
Häll av vattnet och klicka i smöret. Salta och peppra och kör allt med en stavmixer till en slät puré.
Servera med något gott till!