Vitkålspuré

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 8 röster - Betygsätt

Det här var ett tillbehör som verkligen var superenkelt att göra och smakar riktigt gott! Se till att koka vitkålen så att den är riktigt…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Vitkålspuré
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning30 minTotalt35 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Det här var ett tillbehör som verkligen var superenkelt att göra och smakar riktigt gott!

Se till att koka vitkålen så att den är riktigt mjuk bara.

Funkar som tillbehör till det mesta egentligen som man normalt sett kanske har potatismos till.

På bilden är det serverat tillsammans med ostpanerad torskfilé och ajvarsås.

Kategori

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner

 

Gör så här:

1

Skär vitkålen i centimeterstora bitar. Koka i lättsaltat vatten tills det att kålen är helt mjuk.

2

Häll av vattnet och klicka i smöret. Salta och peppra och kör allt med en stavmixer till en slät puré.

3

Servera med något gott till!

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 8

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Skär vitkålen i centimeterstora bitar. Koka i lättsaltat vatten tills det att kålen är helt mjuk.

2

Häll av vattnet och klicka i smöret. Salta och peppra och kör allt med en stavmixer till en slät puré.

3

Servera med något gott till!

Vitkålspuré
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida