Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Vitlöks och parmesan buffalovingar

5 av 1 röst
Vitlöks och parmesan buffalovingar

Buffalo wings eller buffalovingar är sagolikt gott och det finns hur mycket olika varianter som helst man kan ha. Detta är ett LCHF-recept på vitlöks och parmesan buffalovingar som är helt perfekta att äta som finger food, snacks eller ha på en buffé.

De kommer garanterat att bli omtyckta!

Total tid: 55 minuter
Portioner: 2
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Lägg kycklingvingarna i en skål och blanda ihop med olja, salt och peppar.
    Om du vill ha mer smak, kan du även tillsätta lite vitlökspulver och lökpulver.
  • Placera ut dem på ett galler och ha en djup plåt under för att samla upp droppet.
  • Kör i ugnen cirka 30 minuter. De är färdiga när köttet släpper från benet lätt.
  • Blanda ihop smör, ost, vitlök, persilja och chiliflakes i en skål och blanda ner vingarna i det. Se till att röra runt ordentligt.
  • Lägg upp på ett fat och strö lite riven parmesan över.
  • Doppa i en god dipp av något slag.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg