Buffalo wings eller buffalovingar är sagolikt gott och det finns hur mycket olika varianter som helst man kan ha. Detta är ett LCHF-recept på vitlöks och parmesan buffalovingar som är helt perfekta att äta som finger food, snacks eller ha på en buffé.
De kommer garanterat att bli omtyckta!
Recept och bild: Delish
Sätt ugnen på 200 grader.
Placera ut dem på ett galler och ha en djup plåt under för att samla upp droppet.
Kör i ugnen cirka 40 minuter. De är färdiga när köttet släpper från benet lätt.
Blanda ihop smör, ost, vitlök, persilja och chiliflakes i en skål och blanda ner vingarna i det. Se till att röra runt ordentligt.
Lägg upp på ett fat och strö lite riven parmesan över.
Doppa i en god dipp av något slag.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Placera ut dem på ett galler och ha en djup plåt under för att samla upp droppet.
Kör i ugnen cirka 40 minuter. De är färdiga när köttet släpper från benet lätt.
Blanda ihop smör, ost, vitlök, persilja och chiliflakes i en skål och blanda ner vingarna i det. Se till att röra runt ordentligt.
Lägg upp på ett fat och strö lite riven parmesan över.
Doppa i en god dipp av något slag.