Vitlöks och parmesan buffalovingar

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Buffalo wings eller buffalovingar är sagolikt gott och det finns hur mycket olika varianter som helst man kan ha. Detta är ett LCHF-recept på vitlöks…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Vitlöks och parmesan buffalovingar
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning45 minTotalt55 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Buffalo wings eller buffalovingar är sagolikt gott och det finns hur mycket olika varianter som helst man kan ha. Detta är ett LCHF-recept på vitlöks och parmesan buffalovingar som är helt perfekta att äta som finger food, snacks eller ha på en buffé.

De kommer garanterat att bli omtyckta!

Recept och bild: Delish

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 500 g Kycklingvingar
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)
 120 g Smör (smält)
 20 g Vitlök (finhackad)
 2 msk Persilja (hackad)
 1 tsk Chiliflakes

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

3

Lägg kycklingvingarna i en skål och blanda ihop med olja, salt och peppar.

5

Placera ut dem på ett galler och ha en djup plåt under för att samla upp droppet.

7

Kör i ugnen cirka 40 minuter. De är färdiga när köttet släpper från benet lätt.

9

Blanda ihop smör, ost, vitlök, persilja och chiliflakes i en skål och blanda ner vingarna i det. Se till att röra runt ordentligt.

11

Lägg upp på ett fat och strö lite riven parmesan över.

13

Doppa i en god dipp av något slag.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g Kycklingvingar
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)
 120 g Smör (smält)
 20 g Vitlök (finhackad)
 2 msk Persilja (hackad)
 1 tsk Chiliflakes

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

3

Lägg kycklingvingarna i en skål och blanda ihop med olja, salt och peppar.

5

Placera ut dem på ett galler och ha en djup plåt under för att samla upp droppet.

7

Kör i ugnen cirka 40 minuter. De är färdiga när köttet släpper från benet lätt.

9

Blanda ihop smör, ost, vitlök, persilja och chiliflakes i en skål och blanda ner vingarna i det. Se till att röra runt ordentligt.

11

Lägg upp på ett fat och strö lite riven parmesan över.

13

Doppa i en god dipp av något slag.

Vitlöks och parmesan buffalovingar
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida