Det här är ett väldigt enkelt men gott recept på vitlöksdipp. En lite tjockare dipp som funkar kanon till att dippa grönsaker, fläsksvålar eller varför inte ha till chicken nuggets?
Gör gärna en egen majonnäs istället för att köpa, det smakar så mycket bättre.
Blanda ihop samtliga ingredienser och låt stå svalt ett tag. Ju längre den får stå och dra, desto godare.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop samtliga ingredienser och låt stå svalt ett tag. Ju längre den får stå och dra, desto godare.