Vitlöksrostade rädisor

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Vitlöksrostade rädisor är ett tillbehör man kan ha till det mesta och högsäsongen för detta skulle jag nog säga är till sommaren när man kan…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Vitlöksrostade rädisor -  - LCHF-arkivet
Profilbild för Monika WalleniusSkapareMonika WalleniusFörberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Vitlöksrostade rädisor är ett tillbehör man kan ha till det mesta och högsäsongen för detta skulle jag nog säga är till sommaren när man kan odla egna rädisor, men det går ju att få tag i rädisor året om, så tycker du om detta är det bara att köra på året om!

Serveras som tillbehör med trevligt tuggmotstånd till exempelvis kyckling eller kött.

Receptet är utan några mängder, så du får själv välja hur mycket vitlök till exempel du vill tillsätta.

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 Rädisor
 Hackad persilja

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader varmluft.

2

Ansa rädisorna och dela dem på mitten.
Lägg dem i en ugnssäker form och pressa över vitlök. Ringla över olivolja, salta, peppra och rör runt.

Vitlöksrostade rädisor - vitlöksrostade rädisor - LCHF-arkivet

3

Rosta i ugnen i 20 min, rör om någon gång.

4

Ta ut och strö över hackad persilja.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 Rädisor
 Hackad persilja

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader varmluft.

2

Ansa rädisorna och dela dem på mitten.
Lägg dem i en ugnssäker form och pressa över vitlök. Ringla över olivolja, salta, peppra och rör runt.

Vitlöksrostade rädisor - vitlöksrostade rädisor - LCHF-arkivet

3

Rosta i ugnen i 20 min, rör om någon gång.

4

Ta ut och strö över hackad persilja.

Vitlöksrostade rädisor
Profilbild för Monika Wallenius

Recept av: Monika Wallenius

Visa alla recept från Monika Wallenius Hemsida

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida