Sill på buffén när det är midsommar, påsk eller jul är det många som vill ha, även de som äter LCHF.
Jag är av den meningen att det är helt ok att äta sill, så länge man gör den själv. Den sill man köper i butik har ofta väldigt mycket socker tillsatt och även olika E-ämnen och kan man undvika det så tycker jag absolut att man skall göra det.
Det här är ett recept på vitlökssill som kommer från fantastiska Birgitta Höglund.
Vill du göra en sockerfri sill så gör du din egen inlagda sill först: Recept på sockerfri inlagd sill
Recept och bild: Birgitta Höglund
Riv vitlöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke.
Lägg ner den avrunna och skurna sillen i såsen och rör om lite.
Täck över och låt stå i kyl till nästa dag. Smaka av och se om det är något mer du vill ha i, annars är sillen klar att ätas.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Riv vitlöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke.
Lägg ner den avrunna och skurna sillen i såsen och rör om lite.
Täck över och låt stå i kyl till nästa dag. Smaka av och se om det är något mer du vill ha i, annars är sillen klar att ätas.