Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Vitlökssill

4 av 1 röst
Vitlökssill

Sill på buffén när det är midsommar, påsk eller jul är det många som vill ha, även de som äter LCHF.

Jag är av den meningen att det är helt ok att äta sill, så länge man gör den själv. Den sill man köper i butik har ofta väldigt mycket socker tillsatt och även olika E-ämnen och kan man undvika det så tycker jag absolut att man skall göra det.

Det här är ett recept på vitlökssill som kommer från fantastiska Birgitta Höglund.

Vill du göra en sockerfri sill så gör du din egen inlagda sill först: Recept på sockerfri inlagd sill

Recept och bild: Birgitta Höglund

Total tid: 11 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Riv vitlöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke.
  • Lägg ner den avrunna och skurna sillen i såsen och rör om lite.
  • Täck över och låt stå i kyl till nästa dag. Smaka av och se om det är något mer du vill ha i, annars är sillen klar att ätas.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg