Vitlökssill

2
Innehåll
Sill på buffén när det är midsommar, påsk eller jul är det många som vill ha, även de som äter LCHF.
Jag är av den meningen att det är helt ok att äta sill, så länge man gör den själv. Den sill man köper i butik har ofta väldigt mycket socker tillsatt och även olika E-ämnen och kan man undvika det så tycker jag absolut att man skall göra det.
Det här är ett recept på vitlökssill som kommer från fantastiska Birgitta Höglund.
Vill du göra en sockerfri sill så gör du din egen inlagda sill först: Recept på sockerfri inlagd sill
Recept och bild: Birgitta Höglund
Total tid:
11 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
Instruktioner
- Riv vitlöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke.
- Lägg ner den avrunna och skurna sillen i såsen och rör om lite.
- Täck över och låt stå i kyl till nästa dag. Smaka av och se om det är något mer du vill ha i, annars är sillen klar att ätas.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!