Vitlökssill

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 1 röster - Betygsätt

Sill på buffén när det är midsommar, påsk eller jul är det många som vill ha, även de som äter LCHF. Jag är av den…

Läs mer 1 kommentarer Skriv ut
Vitlökssill
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning1 minTotalt11 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Sill på buffén när det är midsommar, påsk eller jul är det många som vill ha, även de som äter LCHF.

Jag är av den meningen att det är helt ok att äta sill, så länge man gör den själv. Den sill man köper i butik har ofta väldigt mycket socker tillsatt och även olika E-ämnen och kan man undvika det så tycker jag absolut att man skall göra det.

Det här är ett recept på vitlökssill som kommer från fantastiska Birgitta Höglund.

Vill du göra en sockerfri sill så gör du din egen inlagda sill först: Recept på sockerfri inlagd sill

Recept och bild: Birgitta Höglund

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 120 g Inlagd sill, avrunnen
 0,5 dl Majonnäs
 2 msk Gräslök (hackad)
 2 msk Persilja (hackad)
 10 g Vitlök
 1 nypa Vitpeppar (malen)

 

Gör så här:

1

Riv vitlöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke.

3

Lägg ner den avrunna och skurna sillen i såsen och rör om lite.

5

Täck över och låt stå i kyl till nästa dag. Smaka av och se om det är något mer du vill ha i, annars är sillen klar att ätas.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 120 g Inlagd sill, avrunnen
 0,5 dl Majonnäs
 2 msk Gräslök (hackad)
 2 msk Persilja (hackad)
 10 g Vitlök
 1 nypa Vitpeppar (malen)

Instruktioner

1

Riv vitlöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke.

3

Lägg ner den avrunna och skurna sillen i såsen och rör om lite.

5

Täck över och låt stå i kyl till nästa dag. Smaka av och se om det är något mer du vill ha i, annars är sillen klar att ätas.

Vitlökssill
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida