Wild Chips dipp

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Wild Chips är lättrökt och torkat kött från älg, hjort och ren. Helt utan några tillsatser och utan kolhydrater. Bara rent och gott protein. Denna…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Wild Chips dipp
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning1 minTotalt6 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Wild Chips är lättrökt och torkat kött från älg, hjort och ren. Helt utan några tillsatser och utan kolhydrater. Bara rent och gott protein.

Denna Wild Chips dipp är otroligt enkel att göra och passar kanon att doppa lite grönsaker i.

Du kan hitta Wild Chips i välsorterade butiker eller så kan du beställa online.

Recept: Wild Chips
Bild: Fanny

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner
 40 g Wild chips
 2 msk Hackad rödlök

 

Gör så här:

1

Hacka ner köttet så smått du kan, Har du matberedare så kör det där i istället så det blir riktigt fint.

3

Blanda ihop allt och ställ kallt, helst över natten.

5

Servera!

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 40 g Wild chips
 2 msk Hackad rödlök

Instruktioner

1

Hacka ner köttet så smått du kan, Har du matberedare så kör det där i istället så det blir riktigt fint.

3

Blanda ihop allt och ställ kallt, helst över natten.

5

Servera!

Wild Chips dipp
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida