Wild Chips är lättrökt och torkat kött från älg, hjort och ren. Helt utan några tillsatser och utan kolhydrater. Bara rent och gott protein.
Denna Wild Chips dipp är otroligt enkel att göra och passar kanon att doppa lite grönsaker i.
Du kan hitta Wild Chips i välsorterade butiker eller så kan du beställa online.
Recept: Wild Chips
Bild: Fanny
Hacka ner köttet så smått du kan, Har du matberedare så kör det där i istället så det blir riktigt fint.
Blanda ihop allt och ställ kallt, helst över natten.
Servera!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka ner köttet så smått du kan, Har du matberedare så kör det där i istället så det blir riktigt fint.
Blanda ihop allt och ställ kallt, helst över natten.
Servera!