Ett snabbt och smidigt recept på stekpannebröd till frukosten som du steker i stekpannan med endast 4 ingredienser.
Blanda ihop ägg och Creme Fraiche, sen tillsätt de torra ingredienserna.
Smält en rejäl klick smör och klicka ut 2-3 st bröd
Stek på låg värme och vänd när brödet blivit fast.
Låt svalna en stund och servera med valfritt tillbehör.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop ägg och Creme Fraiche, sen tillsätt de torra ingredienserna.
Smält en rejäl klick smör och klicka ut 2-3 st bröd
Stek på låg värme och vänd när brödet blivit fast.
Låt svalna en stund och servera med valfritt tillbehör.