Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Ylvalies Perfekta Pizzabotten

Inga röster än
Ylvalies Perfekta Pizzabotten

En så smidig och god pizzabotten som passar utmärkt att toppa med de tillbehören du älskar. Innehåller både broccoli och blomkål, och det bästa av allt är att den är glutenfri!

Glöm inte bort att även göra en god pizzasallad till för att få till den ultimata måltiden.

Total tid: 45 minuter
Portioner: 4
Författare: ylvalies_enkla_lchf

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt på ugnen på över och undervärme 250 gr
  • Koka upp blomkål p h broccoliriset i lätt saltat vatten i ca 10 min
  • Häll av i en sil, tryck sedan ut vatten från broccolin och blomkålen
  • Mixa nu ägg och ost till en smet.
    Ylvalies Perfekta Pizzabotten
  • Tillsätt blomkål och broccoliriset
    Ylvalies Perfekta Pizzabotten
  • Tilltr salt och oregano och mixa till en jämn smet.
    Ylvalies Perfekta Pizzabotten
  • Lägg smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper, tryck sedan ut smeten jämt med ett till bakplåtspapper.
    Ylvalies Perfekta Pizzabotten
  • Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min eller tills botten fått fin färg, ta ut botten.
    Ylvalies Perfekta Pizzabotten
  • Toppa med valfritt tillbehör, på denna pizza är det tomatsås, ost, skinka och champinjoner, Grädda pizzan ytterligare i ca 15 min
    Ylvalies Perfekta Pizzabotten
  • Ta ut, Njut och Ät!
    Ylvalies Perfekta Pizzabotten
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg