Ylvalies Perfekta Pizzabotten
Skapat:
24 mars, 2022
Senast ändrat:
1 april, 2024

3
Innehåll
En så smidig och god pizzabotten som passar utmärkt att toppa med de tillbehören du älskar. Innehåller både broccoli och blomkål, och det bästa av allt är att den är glutenfri!
Glöm inte bort att även göra en god pizzasallad till för att få till den ultimata måltiden.
Total tid:
45 minuter
Servings: 4
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt på ugnen på över och undervärme 250 gr
- Koka upp blomkål p h broccoliriset i lätt saltat vatten i ca 10 min
- Häll av i en sil, tryck sedan ut vatten från broccolin och blomkålen
- Mixa nu ägg och ost till en smet.
- Tillsätt blomkål och broccoliriset
- Lägg smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper, tryck sedan ut smeten jämt med ett till bakplåtspapper.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min eller tills botten fått fin färg, ta ut botten.
- Toppa med valfritt tillbehör, på denna pizza är det tomatsås, ost, skinka och champinjoner, Grädda pizzan ytterligare i ca 15 min
- Ta ut, Njut och Ät!
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!