Beskrivning - Information
Det här är en grillmarinad som är kanongod till kyckling baserad på yoghurt. Asiatiska vibbar i kryddningen ger ett fräscht intryck.
Låt marinera i minst två timmar, gärna längre än så.
Använd mer än gärna färska kryddor, då kan du även ta lite större mängd.
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Blanda ihop samtliga ingredienser i en plastpåse som är lite tjockare och tål lite. Lägg ner det köttet du vill marinera och knåda runt allt ordentligt.
Låt ligga och marineras minst två timmar och gå och knåda lite på påsen efter halva tiden med så att allt blandas lite igen.
När köttet har marinerats klart kan du låta det rinna av och ligga framme en stund för att det inte skall vara kylskåpskallt när du grillar det.
Salta köttet precis innan du grillar.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop samtliga ingredienser i en plastpåse som är lite tjockare och tål lite. Lägg ner det köttet du vill marinera och knåda runt allt ordentligt.
Låt ligga och marineras minst två timmar och gå och knåda lite på påsen efter halva tiden med så att allt blandas lite igen.
När köttet har marinerats klart kan du låta det rinna av och ligga framme en stund för att det inte skall vara kylskåpskallt när du grillar det.
Salta köttet precis innan du grillar.