Yoghurtmarinad #1

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Det här är en grillmarinad som är kanongod till kyckling baserad på yoghurt. Asiatiska vibbar i kryddningen ger ett fräscht intryck. Låt marinera i minst…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Yoghurtmarinad #1
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Beskrivning - Information

Det här är en grillmarinad som är kanongod till kyckling baserad på yoghurt. Asiatiska vibbar i kryddningen ger ett fräscht intryck.

Låt marinera i minst två timmar, gärna längre än så.

Använd mer än gärna färska kryddor, då kan du även ta lite större mängd.

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 2 dl Yoghurt (naturell)
 2 msk Olja
 10 g Vitlök
 1 tsk Koriander
 1 tsk Ingefära
 1 tsk Chilipulver
ANNONS

 

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser i en plastpåse som är lite tjockare och tål lite. Lägg ner det köttet du vill marinera och knåda runt allt ordentligt.

2

Låt ligga och marineras minst två timmar och gå och knåda lite på påsen efter halva tiden med så att allt blandas lite igen.

3

När köttet har marinerats klart kan du låta det rinna av och ligga framme en stund för att det inte skall vara kylskåpskallt när du grillar det.

4

Salta köttet precis innan du grillar.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 dl Yoghurt (naturell)
 2 msk Olja
 10 g Vitlök
 1 tsk Koriander
 1 tsk Ingefära
 1 tsk Chilipulver

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser i en plastpåse som är lite tjockare och tål lite. Lägg ner det köttet du vill marinera och knåda runt allt ordentligt.

2

Låt ligga och marineras minst två timmar och gå och knåda lite på påsen efter halva tiden med så att allt blandas lite igen.

3

När köttet har marinerats klart kan du låta det rinna av och ligga framme en stund för att det inte skall vara kylskåpskallt när du grillar det.

4

Salta köttet precis innan du grillar.

Yoghurtmarinad #1
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida