Zucchini- och parmesanfrittata
1
Innehåll
En zucchini- och parmesanfrittata kan man ha till lunch, frukost, brunch eller bara som ett extra litet tillbehör till lite gott kallskuret.
Recept och bild: SoDelicious
Total tid: 25 minuter
Portioner: 2
Ingredienser
Instruktioner
- Skär av ändarna på zucchinin. Dela den på mitten och skär den i 0.5 cm tjocka strimlor.
- Knäck äggen i en stor skål. Salta, peppra och blanda ihop. Blanda ner 50 gram parmesan och myntan. Vänd ner zucchinin i äggen.
- Ta en ugnsfast form i lagom storlek och häll i allt i den.
- Strö resten av osten över och ställ in i ugnen på 180 grader i cirka 15 minuter.
- Ta ut och strö nyhackad persilja över och servera direkt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!