Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Zucchini- och parmesanfrittata

2 av 1 röst
Zucchini- och parmesanfrittata

En zucchini- och parmesanfrittata kan man ha till lunch, frukost, brunch eller bara som ett extra litet tillbehör till lite gott kallskuret.

Recept och bild: SoDelicious

Total tid: 25 minuter
Portioner: 2
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär av ändarna på zucchinin. Dela den på mitten och skär den i 0.5 cm tjocka strimlor.
  • Knäck äggen i en stor skål. Salta, peppra och blanda ihop. Blanda ner 50 gram parmesan och myntan. Vänd ner zucchinin i äggen.
  • Ta en ugnsfast form i lagom storlek och häll i allt i den.
  • Strö resten av osten över och ställ in i ugnen på 180 grader i cirka 15 minuter.
  • Ta ut och strö nyhackad persilja över och servera direkt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
2 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg