Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Zucchinibaguetter

4,42 av 12 röster
Zucchinibaguetter

I helgen skulle vi äta lite tapas och jag kände att jag ville ha något gott bröd liknande baguette.

Så, jag bakade dessa härliga zucchinibaguetter som blev otroligt goda och saftiga.

Ett mycket bra LCHF-recept som är lätt att göra och smakar gott!

Tack för receptet Alla goda ting

Total tid: 36 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Vispa äggen fluffigt.
  • Tillsätt den rivna zucchinin och blanda ihop.
  • Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Blanda till en jämn smet, men arbeta inte smeten för länge, då förlorar bakpulvret sin verkan.
  • Låt smeten svälla 10 minuter.
  • Blöt händerna och forma 3-4 stycken baguetter och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.
  • Grädda i ugnen på 200 grader i cirka 15-17 minuter.
  • Ta ut dem och låt svalna på galler under en bakduk.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

6 responses to “Zucchinibaguetter”

  1. 5 stars
    Jag älskar detta bröd. Gör dom lite mindre, så det blir 6 st frallor. Oftast gör jag dubbel sats eftersom dom är så goda.

4,42 from 12 votes (10 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg