I helgen skulle vi äta lite tapas och jag kände att jag ville ha något gott bröd liknande baguette.
Så, jag bakade dessa härliga zucchinibaguetter som blev otroligt goda och saftiga.
Ett mycket bra LCHF-recept som är lätt att göra och smakar gott!
Tack för receptet Alla goda ting
Vispa äggen fluffigt.
Tillsätt den rivna zucchinin och blanda ihop.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Blanda till en jämn smet, men arbeta inte smeten för länge, då förlorar bakpulvret sin verkan.
Låt smeten svälla 10 minuter.
Blöt händerna och forma 3-4 stycken baguetter och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.
Grädda i ugnen på 200 grader i cirka 15-17 minuter.
Ta ut dem och låt svalna på galler under en bakduk.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Vispa äggen fluffigt.
Tillsätt den rivna zucchinin och blanda ihop.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Blanda till en jämn smet, men arbeta inte smeten för länge, då förlorar bakpulvret sin verkan.
Låt smeten svälla 10 minuter.
Blöt händerna och forma 3-4 stycken baguetter och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.
Grädda i ugnen på 200 grader i cirka 15-17 minuter.
Ta ut dem och låt svalna på galler under en bakduk.