Zucchinibaguetter

star iconstar iconstar iconstar iconstar half icon 23 röster - Betygsätt

I helgen skulle vi äta lite tapas och jag kände att jag ville ha något gott bröd liknande baguette. Så, jag bakade dessa härliga zucchinibaguetter…

Läs mer 13 kommentarer Skriv ut
Zucchinibaguetter
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse20 minTillagning16 minTotalt36 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

I helgen skulle vi äta lite tapas och jag kände att jag ville ha något gott bröd liknande baguette.

Så, jag bakade dessa härliga zucchinibaguetter som blev otroligt goda och saftiga.

Ett mycket bra LCHF-recept som är lätt att göra och smakar gott!

Tack för receptet Alla goda ting

Kategori

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner

 

Gör så här:

1

Vispa äggen fluffigt.

2

Tillsätt den rivna zucchinin och blanda ihop.

3

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Blanda till en jämn smet, men arbeta inte smeten för länge, då förlorar bakpulvret sin verkan.

4

Låt smeten svälla 10 minuter.

5

Blöt händerna och forma 3-4 stycken baguetter och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.

6

Grädda i ugnen på 200 grader i cirka 15-17 minuter.

7

Ta ut dem och låt svalna på galler under en bakduk.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.6 / 5. Antal röster: 23

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Instruktioner

1

Vispa äggen fluffigt.

2

Tillsätt den rivna zucchinin och blanda ihop.

3

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Blanda till en jämn smet, men arbeta inte smeten för länge, då förlorar bakpulvret sin verkan.

4

Låt smeten svälla 10 minuter.

5

Blöt händerna och forma 3-4 stycken baguetter och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.

6

Grädda i ugnen på 200 grader i cirka 15-17 minuter.

7

Ta ut dem och låt svalna på galler under en bakduk.

Zucchinibaguetter
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/