Beskrivning - Information
Superenkla och goda zucchinibiffar som jag gärna serverar med stekt fläsk eller bacon till och lite färska lingon.
Vill du äta mer åt det vegetariska hållet så är det bara att skippa fläsket och äta biffarna som de är.
Ingredienser
Gör så här:
Riv zucchinin grovt på rivjärnet.
Salta lätt och låt stå cirka 10 minuter.
Pressa ur så mycket vätska som möjligt.
Blanda ihop samtliga ingredienser och låt stå och dra i cirka 10 minuter så fiberhusken får svälla.
Stek i rikligt med olja och smör på medelvärme. Stek inte på för hög värme då osten väldigt lätt bränner fast.
Skiva fläsket så tunt som du vill ha det.
Stek i lite smör till lagom knaperhet.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Riv zucchinin grovt på rivjärnet.
Salta lätt och låt stå cirka 10 minuter.
Pressa ur så mycket vätska som möjligt.
Blanda ihop samtliga ingredienser och låt stå och dra i cirka 10 minuter så fiberhusken får svälla.
Stek i rikligt med olja och smör på medelvärme. Stek inte på för hög värme då osten väldigt lätt bränner fast.
Skiva fläsket så tunt som du vill ha det.
Stek i lite smör till lagom knaperhet.
LizzieG says:
Jättegoda. Hade även lite färsk chili i.
LCHF-arkivet says:
Vad skoj att du tyckte om de! Tack för återkopplingen!
Anneli says:
Goda! Åt med rårörda lingon till!