Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Zucchininachos

Inga röster än
Zucchininachos

Det här är ett recept på hemmagjorda nachos som funkar för dig som äter LCHF. Väldigt goda, men de kräver lite tid. Zucchininachos funkar kanon att doppa i guacamole t ex eller att ha till tacos om man vill ha något gott att tugga på då.

En annan riktigt god röra som du kan doppa i, det är en god Baba Ganoush

Total tid: 25 minuter
Portioner: 2
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Pressa ur så mycket vatten du bara kan ur zucchinin.
  • Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke.
  • Bred ut det på en plåt med bakplåtspapper på. Försök att göra det så tunt som möjligt utan att det är för stora hål mellan. Lite småhål kan det vara för osten kommer att smälta sen.
  • Ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 10 minuter tills osten har smält.
  • Ta ut plåten och låt osten svalna.
  • Skär eller klipp trekanter eller den form du vill ha dem i. Placera ut på plåten igen och ställ in i ugnen igen på 250 grader i cirka 3-5 minuter. Ju mer färg de får desto hårdare kommer de att bli.
  • Ta ut dem när de har fått den färg som du tycker är bra och låt dem svalna.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg