Zucchinipizzabotten

star iconstar iconstar iconstar iconstar half icon 3 röster - Betygsätt

Godaste pizzan som görs på riven zucchini och ost. Det blir så himla gott och har ingen smak av zucchini. Toppa med önskade saker, som…

Läs mer 2 kommentarer Skriv ut
Zucchinipizzabotten
ANNONS
cooked user 7790SkapareLagatochklartFörberedelse20 minTillagning30 minTotalt50 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Godaste pizzan som görs på riven zucchini och ost. Det blir så himla gott och har ingen smak av zucchini.
Toppa med önskade saker, som t ex skinka, svamp, oliver, köttfärs, ruccola eller vad du nu är sugen på.

Följ gärna min instagram @lagatochklart där jag delar med mig av lchf recept och tips.

Kategori

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 2 st Zucchini
 2 st Ägg
 2 deciliter Riven ost
 1 tsk Bakpulver
 1 tsk Svartpeppar

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme

2

Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)

3

Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke.
Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg

4

Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.7 / 5. Antal röster: 3

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 st Zucchini
 2 st Ägg
 2 deciliter Riven ost
 1 tsk Bakpulver
 1 tsk Svartpeppar

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme

2

Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)

3

Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke.
Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg

4

Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.

Zucchinipizzabotten

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida