Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Zucchinipizzabotten

4,67 av 3 röster
Zucchinipizzabotten

Godaste pizzan som görs på riven zucchini och ost. Det blir så himla gott och har ingen smak av zucchini.
Toppa med önskade saker, som t ex skinka, svamp, oliver, köttfärs, ruccola eller vad du nu är sugen på.

Följ gärna min instagram @lagatochklart där jag delar med mig av lchf recept och tips.

Total tid: 50 minuter
Portioner: 4
Författare: Lagatochklart

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme
  • Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)
  • Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke. Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg
  • Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,67 from 3 votes (3 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg