Zucchinipizzabotten
1
Innehåll
Godaste pizzan som görs på riven zucchini och ost. Det blir så himla gott och har ingen smak av zucchini.
Toppa med önskade saker, som t ex skinka, svamp, oliver, köttfärs, ruccola eller vad du nu är sugen på.
Följ gärna min instagram @lagatochklart där jag delar med mig av lchf recept och tips.
Total tid: 50 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme
- Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)
- Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke. Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg
- Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!