Samarbeta med LCHF-arkivet

Vad roligt att du är intresserad av att samarbeta med mig här på LCHF-arkivet. Nedan får du lite mer information om mig och om vad jag kan erbjuda just dig/er.


Om LCHF-arkivet

LCHF-arkivet är en hemsida och receptportal med fokus på nyttig mat med lågt kolhydratinnehåll. Fokus är på att det skall finnas renodlade recept för den som äter LCHF.
Men, recepten i sig vänder sig inte enbart till de som är nyfikna på LCHF utan det är recept som funkar för de flesta som uppskattar god mat.

Sidan i sig är helt gratis och den drivs med reklamintäkter, så självklart är jag öppen för olika typer av samarbeten vilket jag tänkte redovisa lite längre ner. Först ska ni få ta del av lite siffror och statistik.

Samarbeta med LCHFARKIVET
Lari Salminen, grundare av LCHF-arkivet

Vem är jag

Jag som heter Lari Salminen startade den här sidan 2015 för att jag tyckte att det fattades ett bra ställe där vi som äter lchf kan samla sina recept och på ett enkelt sätt dela med sig av dessa.

Hela grundtanken med sidan är att medlemmarna ska kunna skicka in sina egna recept och på så vis skapa sin egen lilla “receptbok”.
Min egen drivkraft som fick mig att börja äta lchf var för att få bukt på min IBS.

Jag är född -76 och bor i den lilla byn Matfors strax utanför Sundsvall tillsammans med min fru och tre barn.


Statistik för hemsidan (www.lchfarkivet.se)

Statistik är en sak som talar för sig själv. I diagrammet nedanför så ser ni utvecklingen för hemsidan med statistik ett år bakåt i tid.

Samarbeta med LCHF-arkivet | LCHF-arkivet
Statistik för www.lchfarkivet.se

I diagrammet så kan man se att det är en rätt så stadig besökarkurva på sidan. Det som dock är intressant är att fler och fler besökare kommer direkt från Google, dvs. organisk trafik.


Demografi

Vilka är besökarna på LCHF-arkivet då?

Jo, det är till stor del kvinnor som är i medelåldern och uppåt.

I bilderna nedan så kan ni se lite ungefärlig fördelning på en normal månad.

Samarbeta med LCHF-arkivet
Demografi – LCHF-arkivet

Samarbeten som jag erbjuder

Man kan dela upp mina kanaler i tre olika segment: Hemsida, Instagram och Facebook.

Det funkar jättebra att bara välja att synas på en av kanalerna, men störst genomslag får man om man kombinerar alla tre.

Det finns lite olika saker jag kan erbjuda beroende på kanal, men har ni någon egen idé så är jag alltid öppen för intressanta förslag.

Hemsidan

  • Sponsrat recept – Mina recept är där min största publik finns. Om ni skulle hitta ett recept som har en stark anknytning till en produkt som ni tillhandahåller så kan ni sponsra det receptet och då få presentera er produkt på ett bättre sätt, samt länka till er hemsida eller liknande.
  • Ingredienslänkar – I samtliga recept så kan jag lägga in länkar för de olika ingredienserna.
    Säg att ni till exempel säljer mandelmjöl. Då kan ni köpa alla länkar som finns i ingredienslistan i samtliga recept som innehåller mandelmjöl och få en länk ut till er hemsida. Det går bra att köpa en enskild ingrediens eller få ett paketpris för ett flertal ingredienser.
  • Bannerannonser – LCHF-arkivet har ett flertal annonsplatser och alla annonser går att byta ut mot en banner som ni vill ska synas. Just bannerannonser används mycket inom branding, för att nå ut med ert varumärke.

Instagram och Facebook

På mina sociala medier så finns möjligheten till mer “vanliga” samarbeten, som till exempel:

  • Inlägg
  • Stories
  • Reels
  • Unboxing

Ni hittar mina kanaler här:

Instagram @lchfarkivet.se
Facebook @lchfarkivet

Vill ni ha statistik över mina sociala kanaler så är det bara att höra av er så löser jag det.

Media kit

Vill ni ladda hem mitt media kit för att kunna visa på ett möte eller så, då kan ni ladda ner det här.

Ladda ner mitt media kit
Samarbeta med LCHF-arkivet 5