Bläddra bland recepten

Fiskbullar i syrlig såsPROVLAGAT Av LCHF-arkivetFiskbullar kan ofta klinga dåligt i öronen på många för man tänker på fiskbullar som konserv. Det fanns iofs de som tyckte om det, men jag avskydde det.
Men, jag blev lite sugen på att komma på ett recept på fiskbullar som är goda och kom fram till detta receptet vilket blev grymt gott!
När det gäller fisken så kan du använda vilken fisk som helst, jag blandade hälften lax och hälften torsk.
RamslökssillPROVLAGAT Av LCHF-arkivetDetta är en sockerfri och fantastiskt fräsch ramslökssill som du med enkelhet svänger ihop till julbordet eller till midsommar.
För att sillen skall hållas sockerfri, så använder jag mig av denna inlagda sill: Sockerfri inlagd sill
Se till att göra den sillen några dagar innan du gör själva ramslökssillen.
Sillen håller upp till ett par veckor i kylskåp.
Toscansk smörlaxAv LCHF-arkivetToscansk smörlax är ett jätteenkelt och supergott recept på lax som du gör i en stor stekpanna. Ett recept med smaker från Italien. Perfekt för dig som äter LCHF/low carb.
Torskrygg med blomkålspuré och saffransaioliPROVLAGAT Av LCHF-arkivetTorskrygg är otroligt gott att laga och det behöver inte vara så himla svårt att lyckas få till en ganska så lyxig rätt med enkla medel. Här är det en smörstekt torskrygg med blomkålspuré, saffransaioli och en klick stenbitsrom som blir till en riktigt god rätt.
Christines LaxnuggetsAv Christine LundinMagiskt goda och frasiga nuggets som passar när som helst! De är dessutom enkla att göra.
Torsk- och äggratängPROVLAGAT Av LCHF-arkivetHäromdagen så var jag jättesugen på lite torskgratäng och funderade på vad jag skulle göra med ett fruset torskblock. Jag kom fram till detta receptet på torsk- och äggratäng. En otroligt enkel och mycket god gratäng som jag serverade med bara en liten enkel blandsallad till. Även mina barn tyckte att det var gott.
Lax och spenatpaj (kallrökt lax)PROVLAGAT Av LCHF-arkivetLax och spenatpaj är helt otroligt gott. Det var så gott att även min femårige son åt pajen med god aptit och berömde pappa för att han lagade så god mat. Jag använde mig av frusen hackad spenat och helt vanlig kallrökt lax. Pajskalet som jag använder mig av är detta: Godaste pajskalet
1 2 3 5