Bläddra bland recepten

ChimichurriPROVLAGAT Av LCHF-arkivetChimichurri är en marinad som man även kan använda som en typ av sås/dressing till framförallt kött men även kyckling, fisk och skaldjur gifter sig fint med en god chimichurri. Använd en del till att marinera ditt kött och en del till serveringen. Otroligt gott är det iaf! Blandpersilja är att föredra då den har en godare smak, men det går även med vanlig krusbladig persilja.
Italiensk salladskrydda (utan socker)Av LCHF-arkivetItaliensk salladskrydda är en krydda som man kan ha till det mesta, men tyvärr så innehåller den man köper i butik en hel del druvsocker och det är väldigt synd tycker jag. Det behövs verkligen inte en massa socker, för det är smaken från kryddorna man vill komma åt. Här har du möjligheten att göra din egen italienska salladskrydda på ett enkelt sätt. Receptkälla: Kokaihop
Tacokrydda – LCHFAv LCHF-arkivetDet är ett faktum att de flesta av tacokryddorna man kan köpa i butiken innehåller massor av kolhydrater och det är inget man vill ha om man äter LCHF. För att komma undan det problemet kan man göra en egen tacokrydda istället, och det är inte alls svårt! En sådan här sats är ganska så lagom till 400-500 gram köttfärs.