Bläddra bland recepten

Cam’s ColeslawAv CamAtt hitta det perfekta receptet p coleslaw är inte lätt - det finns hur många som helst att välja på...  Så just därför gjorde jag istället mitt egna coleslawrecept, och allt ligger i VAD man har i dressingen. Det här är ett recept jag är mycket nöjd med & coleslaw passar till det mesta - allt från grillen, bredvid hamburgaren, till kyckling, till köttbiten från stekpannan... Bara fantasin sätter gränserna! Ett alternativ till vitkål i dressingen är att istället använda vaxbönor - då får man istället känslan av att det är en kall pastasallad man äter... Jag är medveten om att Johnnys senap innehåller en del socker & den kan säkert uteslutas för den som vill det, men den gör en hel del för smaken.
Tomat och mozzarellasalladAv LCHF-arkivetEn tomat och mozzarellasallad är en av de saker som kan vara bland det godaste att ha som tillbehör till grillat på sommaren. En otroligt fräsch sallad som gillas av de flesta. Funkar jättebra för dig som äter LCHF.
Falsk potatissallad (LCHF-potatissallad)Av LCHF-arkivetÄntligen en LCHF-potatissallad som inte är potatissallad men som verkligen påminner om det. Jag är en sån som älskar att kunna äta en god grillad köttbit tillsammans med en god potatissallad och det har ju inte funkat när man började äta LCHF. Men, ikväll så experimenterade jag ihop en falsk potatissallad som är baserad på zucchini istället, och döm av min förvåning när jag tyckte att det var som helt vanlig potatissallad. I många recept på falsk potatissallad så skall man fräsa purjolöken med, men det vill inte jag för jag vill ha den goda smaken och krispigheten som blir av purjolöken.
ColeslawAv LCHF-arkivetColeslaw är något jag nästan alltid har hemma när det är sommar och grillsäsong. En otroligt god och fräsch sallad att ha till grillat. Vill du göra den ännu mer LCHF så kan du minska lite på gräddfilen och ersätta det med mer majonnäs, men byt inte ut för mycket för då blir det lätt för stabbigt. Det är viktigt att den får behålla sin fräschhet! Godast blir den om du gör egen majonnäs. Smakar som absolut bäst om den får stå ett dygn i kylen och dra så att alla smaker kommer fram.
PizzasalladAv LCHF-arkivetDet här är en pizzasallad som är precis lika god som den man får på pizzerian. Glöm inte bort att låta den stå och dra. Den är som absolut bäst efter ett par dagar.
1 2