Bläddra bland recepten

Äggwrap med parmesanPROVLAGAT Av LCHF-arkivetDet här är ett recept som helt enkelt utgår från receptet på en vanlig äggwrap, men jag tyckte att det var lite tråkigt i smaken i grunden så jag testade att ändra lite i det och kom fram till detta recept som blev så gott att jag gjorde den tre dagar i rad. Äggwrap med parmesan är dessutom i mitt tycke lite mer stabil i konsistensen så att den håller ihop bättre. Har du inte parmesan eller tycker att det är dyrt kan du testa att byta ut det mot lite finriven ost istället. Det som är det absolut bästa med äggwrapen är att det går att variera på så många olika sätt. Tips på olika fyllningar: - Majonnäs, sallad, skinka, ost, tomat, fransk senap, crème fraiche - Majonnäs, sallad, kallrökt lax, gurka, crème fraiche med wasabi - Majonnäs, sallad, avokado, kokt ägg, gurka, tomat Ja, man kan variera innehållet hur mycket som helst, det jag tycker är viktigt är majonnäs och crème fraiche för att det inte skall bli så torrt. Av en sats får du ut en stor rulle som du kan dela till två bitar. En halva är en perfekt frukost/lunch. Ett annat tips som du kan använda dessa till är att göra en egen kebabrulle. Här hittar du recept på hemlagat kebabkött.
Broccoli pizzabottenAv LCHF-arkivetDet finns ju massor av olika pizzabottnar inom LCHF och här kommer ytterligare en variant som är gjord av broccoli. Gott, enkelt och snabbt att göra. Receptet är för två personer, men är du riktigt hungrig så äter du kanske en hel själv. Andra varianter på LCHF-pizza: Sen så får du inte glömma bort att göra en god pizzasallad och en tomatsås att ha i botten. Recept och bild: Delish.com https://youtu.be/Dzmtt1adFKg
Lyxigare variant av bacon och äggPROVLAGAT Av LCHF-arkivetDet här är en lite lyxigare variant av bacon och ägg som jag hittade på en dag när vi satt nere vid stranden i stugan och ville bära ner lite mat och äta där. Jag gick upp och botaniserade lite i kylen och tog en massa rester som fanns och slängde ihop denna härliga lunchrätt. Det som är absolut bästa med en sådan här rätt är att du kan göra en kylskåpsrensning som heter duga.
Bacon och ägg ketobollarAv LCHF-arkivetKetobollar finns det massor av olika varianter av. Många av dessa är söta, men det går faktiskt att göra ketobollar som är mer åt det matiga hållet och dessa bacon och ägg ketobollar är verkligen matiga. Ett perfekt mellanmål eller tilltugg om du känner att du tappat i energi och behöver få i dig lite fett. Recept och bild: Ketodietapp
Äggwrap (LCHF)PROVLAGAT Av LCHF-arkivetEn äggwrap är nog det perfekta tillbehöret om du äter LCHF. Det går att använda till så otroligt mycket saker. Som bröd till tacos, som tunnbröd för att göra en tunnbrödsrulle eller för att göra någon typ av rulltårta kanske. Det är helt naturligt glutenfritt och mejerifritt och går snabbt att laga. Receptet har snurrat på nätet på olika ställen så vem som har kommit på det vet jag inte. På bilden så är det gjort som en "tunnbrödsrulle" med creme fraiche, ruccola, rostbiff, skinka, majonnäs med dijonsenap, salt, paprikapulver och peppar, gurka och paprika.
MinichampinjonpizzaAv LCHF-arkivetDet här är ett perfekt LCHF-recept till dig som älskar pizza av olika slag. Det här receptet på minichampinjonpizza är mest tänkt som en liten förrätt men går självklart att göra i större mängder och äta som en huvudrätt. Ingen pizzabotten utan bara en massa goda ingredienser med en champinjon som "botten". Recept på en god tomatsås till pizza hittar du här: Tomatsås till pizza Recept och bild: So Delicious
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Antonio's Mushrooms

Is this recipe simple enough? What would you do differently?

Publicerat av SoDelicious den 24 mars 2016
MandelplättarAv LCHF-arkivetPannkakor av olika slag inom LCHF finns det gott om och här kommer ytterligare ett recept på pannkakor, men mandelplättar som är från Cecilia Folkesson. Recept och bild: Cecilia Folkesson
1 2 3 4