Välkommen till LCHF-arkivet

Hej på dig och varmt välkommen till LCHF-arkivet.

Jag har skapat den här sidan för att alla som äter LCHF eller är nyfikna på LCHF skall få en möjlighet att dela med sig av sina recept, erfarenheter och tankar med alla andra likasinnade.

Sidan är under uppbyggnad, så om det är saker som inte riktigt är som de borde får ni mer än gärna slänga iväg ett meddelande via kontaktsidan.

Min förhoppning är att alla ni som finns där ute och testar, mixtrar och har er skall dela med er av alla recept.

Tanken med den här bloggen är att skriva om LCHF, men även att recensera produkter som har anknytning till matlagning och även att de som är intresserade av kan få skriva lite inlägg om sina erfarenheter.

Bli gärna medlem och dela med dig av ett recept eller två.

4 Comments

  1. hej mitt namn är Barbro gustafsson bori Östergötland är 73 år och har just börjat med lchf det är det bästa jag gjort så mycke god mat jag är hel nöjd det är min dotter som har inspirerat mej tack för alla goda recept

  2. hej mitt namn är Barbro gustafsson bori Östergötland är 73 år och har just börjat med lchf det är det bästa jag gjort så mycke god mat jag är hel nöjd det är min dotter som har inspirerat mej tack för alla goda recept

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *