Vitkål
Trots namnet kommer vitkål i vitt, grönt eller rött. Det är en tvåårig växt som är populär för sina täta blad och goda smak. Som kål i allmänhet är vitkål perfekt som substitut till kolhydrater inom LCHF. Färsk vitkål Kålen mättar rejält och är en mycket god ingrediens i sallader och andra rätter, utan onödiga mängder kolhydrater. Dessutom är vitkål sprängfyllt med vitamin C, K och B6, vid sidan om järn, fibrer, mineraler och antioxidanter. Väldigt nyttigt, med andra ord. Energi kcal 30 kcal Näringsinnehåll...
Trots namnet kommer vitkål i vitt, grönt eller rött. Det är en tvåårig växt som är populär för sina täta blad och goda smak. Som kål i allmänhet är vitkål perfekt som substitut till kolhydrater inom LCHF.
Kålen mättar rejält och är en mycket god ingrediens i sallader och andra rätter, utan onödiga mängder kolhydrater. Dessutom är vitkål sprängfyllt med vitamin C, K och B6, vid sidan om järn, fibrer, mineraler och antioxidanter. Väldigt nyttigt, med andra ord.
Energi kcal 30 kcal
Näringsinnehåll per 100 g
Fett 0,1 g
Fiber 2,6 g
Kolhydrater 7,3 g
Protein 1,1 g