Go Back
+ servings
Susannes tunnbröd
Skriv ut
4,12 av 17 röster

Susannes tunnbröd

Susanne har experimenterat fram ett "tunnbröd" för dig som äter LCHF eller paleo. Dessutom mejerifritt.
Förberedelser20 minuter
Active Time30 minuter
Total tid50 minuter
Måltid: Bröd & kex
Yield: 10
Författare: Susanne Lindstrom

Materials

  • 3 dl pofiber
  • 5 msk kokosmjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 1,5 tsk salt
  • 1,5 tsk anis
  • 1,5 tsk fänkålsfrön
  • 1,5 dl olja
  • 4 msk chiafrön
  • 4 dl vatten

Instruktioner

  • Blötlägg chiafrön i 2 dl vatten i 10 minuter. Om de är väldigt geléeiga, mixa med resten av vattnet innan allt blandas noga. Låt stå 10 minuter. dela i 10 delar som kavlas tunt. Grädda i torr stekpanna på medelvärme, tills de fått färg på båda sidor.
  • Ät och njut! :-)
  • Hela satsen innehåller 15 g kolhydrater så ca 1,5 g kolhydrater/tunnbröd.