Go Back
+ servings
LCHF-Bröd
Skriv ut
Inga röster än

LCHF-Bröd

Förberedelser15 minuter
Active Time1 timme 10 minuter
Total tid1 timme 25 minuter
Måltid: Bröd & kex
Yield: 8
Författare: LCHF-arkivet

Materials

  • 3 dl Linfrön
  • 1 dl Sesamfrön
  • 3/4 dl Hasselnötter (hela)
  • 3/4 dl Mandel (hel)
  • 50 g Fiberhusk
  • 2 tsk Bakpulver
  • 1,5 msk Brödkrydda
  • 50 g Smör
  • 1 dl Creme Fraiche
  • 250 g Keso
  • 6 st Ägg
  • 1 nypa Salt

Instruktioner

  • Mal sönder alla torra ingredienser i matberedare till mjöl. Det gör inget om det är lite bitar kvar.
  • Blanda ner alla de blöta ingredienserna och blanda ihop allt väl.
  • Häll upp i en smord avlång form.
  • Strö över lite solrosfrön eller vallmofrön eller något annat du vill ha uppe på.
  • Grädda i ugn 175 grader mellan 60-80 minuter. Tiden beror på din ugn.
  • När det är klart, låt det stå en liten stund och vänd sen upp det ur formen och låt svalna på ett galler.